Cizgilicorap Bebek salçası, Bebek bisküvisi, bebek zeytinyağı, bebek makarnasi, elma suyu konsantresi almak istiyorum arkadaşlar. Güvenliğiniz markalar varmı ? Nerelerden alıyorsunuz?
rssuer Cizgilicorap Bende ek gıda alışverişi yapıcam burada bekleyeyim OG diye bir marka var organik bebek ürünleri satıyor kullanan var mı acaba bende onlardan almayı düşünüyorum.
Cizgilicorap rssuer bende ona bakıyorum şu an 🥰 aslında ilk önce makarna lütfenden almıştım ama alerjimiz çıktı. Tarhanasini falan kullanamadim. Ama irmik pirinç unu vs güzel makarna lütfenin
rssuer Cizgilicorap Hiç duymadım ama ona da bakayım OG güvenilir gibi set halinde ürünlerde satıyor ama bakalım kimsede yazmamış şansa 😄
aslaninannesiiii Bebek salcasiyla biskuvisini kendim yapiyorum og dan zeytinyagini aldim elma suyu konsantresi yerine de hurma ve keciboynuzu ozu ile tatlandiriyorum irmik ve pirinc ununu makrna lutfenden aldim.tarhana ile keciboynuzunu da ascianneden getirttim
aselmomm1 aslaninannesiiii elma konstrası ne ve ne için kullanıyosunuz keçi boynuzu özünü neden kullanıyosunuz bilmediğim için soruyorum
aslaninannesiiii Cizgilicorap tabiki cnm.kapya biberleri haslayip kabuklarini soydum iri iri dogradim blendirda bizt biztt cektirdim guzelce iste biber salcam hazir buz kuplerine koydum dondu miss oldu 🥰
aselmomm1 aslaninannesiiii aslaninannesiiii sadece bu kadar mı bide kaç tane biber kullanıyosunuz ne kadar salça çıkıyo mesela yarım kavanoz çıkarmı bide bebe bisküvisi yapmak için falan yulaf unu vs diğer malzemeleri nerden alıyorsunuz salçaya zeytinyağ koyuyormusınuz bide 💘💘💘💘
aslaninannesiiii SemaKa 1 cay bardagi yulaf unu 1 cay bardagi tam bugday unu 2 yemek kasigi tereyag 1 yumurta sarisi 1 yemek kasigi irmik bir de tatlandirsin diye hurma ozu ve pekmez koydum 1er yemek kasigi 170 derece onceden isinmis firinda 25 dkkada pisti
aslaninannesiiii Cizgilicorap canim 7.aydayiz yeni yaptim sehriye corbasinda falan kullanmak icin hemde biberinde vitaminini almis olur ama asil 8.ayinda kiymali sebze yemeklerine lazim olcak gibi gorunuyor.
Yarim_Kilo_Kiyma Cizgilicorap Neden bu kadar gereksiz alışveriş yapmak istediniz, sadece merak ettim.
Cizgilicorap aslaninannesiiii sağol.kuzum iyi fikir oldu bana da bizde alerjik durumumuz var da yeni yeni deneyeceğiz 🥰