kod Kızlar dört aylık bebeğim mama ve anne sütü bir arada kullanmaya başlayın dedi doktor mama +anne sütünü nasıl veriyorsunuz hangi sıklıkla
zk1611 kod gündüz çoğunlukla memede kalıyor ama emzirme süresi uzayıp çocuğum mızmızlanınca mama veriyorum hemen sabahları çok mamaya ihtiyacımız olmuyor ama öğleden sonra artık sütüm yetmiyor günde 4-5 kere mama veriyorum o yüzden 90-120 cc arası değişiyor bazen emzirmenin hemen arkasına veriyorum bazende emzirdikten bir saat sonra falan ama gece bir öğünü sadece mama veriyorum 2 ay 8 günlük bebeğim
nihangktg kod bende 3 aylıkken basladım gece ve sabah cok mama aramıyoruz ama akşam üstü ve akşam yatmadan önce veriyorum günde 2 defa 60 cc ama bana dr 2 göğsünü emzirdikten sonra ver dedi mamayı biberonun ucu 1 numara olsun dedi agzına akmasın o çeksin dedi meme çeker gbı dedi mutlaka emzirin önce eğer ağlar uyumazsa o zmn mama verin
kod nihangktg Benim doktorum bebegimin meme grevinde oldugunu söyledi ve göğüslerimi emmediigi için süt kısır döngüye girmiş sadece on sütü emip bırakıyor dedi o yüzden süt artırıcı ilaçlar yazdı ve bebeğe de günde üc kez olacsk sekilde eveolia mama önerdi yeni başlayacağız imsallah alır ve mama verirken biberon değilde enjektör kullanmak istiyorum tamamen memeye küsmesin diye siz nasıl veriyorsunuz
nihangktg kod biberon ucu 1 numara olursa meme gibi akmıyor agzına kendi çekiyor enjektörü bilmiyorum ben dediğim gibi iki göğsümü veriyorum hala açsa 60 cc mama veriyorum biz kg almadıgmz için Dr anne sütüne yakın hip yazdı
kod @“nihangktg” biz de kusma durumu da var reflüsü olduğu için kg durumunu onun etkilediğini düşünüyorum mamayı da aynı şekilde kusar diye çok korkuyorum bugün başlayacağım bakalım doktor göğsüne enjektörle ver bir yandan da memeyi emer gibi alır dedi zor bir süreç beni bekliyor ama yılmak yok çocuğum mutlu bir bebek şükür kusmamız dışında herseyin üstesinden geleceğimizi düşünüyorum
nihangktg kod benm oğlum mamaya basladığından beri kakasını ben müdahale etmeden yapamıyo 1 haftayı buluyo mama dan önce böyle değildi
kod mervebb Sür arttırıcı program başlatmadı doktorunuz peki ? Süt artı mama olarak mı devam ediyorsunuz yoksa sadece mama mı ve mamayı ve anne sütünü hangi sıklıkla aralıklarla veriyorsunuz
mervebb kod oyle artitma programiki varmis hic demedi bana benim sut cok gelmiyor benimkide tutmuyo meme ucunu sagip veriyorum 1 biberon cikiyo diger zamanlarda mama veriyorum 3saat arayla
kod mervebb Evet benim doktorum süt arttırıcı program başlattı bana vitaminler vs verdi bu şekilde devam edeceğiz dedi mamayı da günde üç kez vereceksin ve gittikçe azaltacağız dedi bakalım
kod mervebb konusun görüşün süt arttırıcı ilaçlar vitaminler vs var onlardan veriyorlar Bu arada kızlar Mamayo ağlaya ağlaya içti yarısını kustu çıkardı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 3 ölçek 90 ml verdim ilk etapta anne sütü de ek zaten vereceğim