Gonuel Selam kızlar oğlum 4 ay 1 günlük oldu bugün :) gün içinde neler yapabilirim onunla kaliteli hemde eğitici vakit geçirmek istiyorum. Ama daha küçük yani ne yapabilirim? Sizler neler yapıyorsunuz küçük bebeklerinizle gün içinde?
Cahide_deveci7 Gonuel cıngıraklı oyuncaklarla dıkkatınk cekebılırsınız yada muzıklı oyuncaklarla hem beyın gelısımı çok ıyı olur 4 aylıktan itibaren benım doktorum desteklı sekılde oturtabılırsın demıstı o sekılde yavaş dan kısa süreli oturmalar yaptırabılırsınız suan biz 10 buçuk aylığız 4 aylık dönemde eller hep ağızda oluyor zaten herseyı merak eder sızı daha ıyı tanır bol bol vakit gecırın 🥰
mrvyhya Gonuel oyun halisinda biraz duruyor disarlari izlemyi seviyorlar müzik dinlemek söylemek hareket ederek soyluyrm hoşuna gidiyr tabi nadiren oluyor bende bunlar çünkü sürekli kucakda biz kucakda gezerek vaktimizi geciriyoruz
alygkce Gonuel biz her gün mutlaka kitap okuyoruz çok seviyor tummy time yaparken çıngıraklarını sıcak suyun içine koyup önüne koyuyorum onunla oynuyor birlikte dans ediyoruz ve ben ev işlerini yaparken ana kucağında beni izliyor
Remz17 Gonuel yanındayken poşet verebilirsin hoşuna gider. Çıngıraklar hoşuna gider. Hoşuna gidebileceği çocuk şarkıları söylebilirsin kucağında sallayarak bir müddet sonra aynı şarkıyı siz söyledikçe oda gülücektir. Oyuncakları dizerek tummy time yaptırabilirsiniz. Peluş oyuncakla konuşturabilirsiniz
nursemomy Fış fış kayıkçı oynatabilirsin oturmasına yardımcı olur,sesli oyuncaklar değişik dokuda peluş oyuncaklar verebilirsin kitap saati ev turu zaten hepsini bir uyanık saatte yapsan akşam oluyorsa