ZamaneAnnesii 2 fatura sonra taahhütüm doluyo turktekomum yenilenirse cok pahalı hangi operatörü kullaniyorsunuz memnunmusunuz kızlar operatör degisligiyle uygun tarifelerden yararlanmak istiyorum fikri olan yazabilir mi
Mrvsmt2502 ZamaneAnnesii bu gece türk Telekom dan vodafona geçtim benxe bu şekilde . 104 TL idi faturam 305 TL ye çıkarttılar. Başka uykun tarifede önermiyorlar onu seçmek zorunlu gibi. Son gpne kadar bekledim internette dolaşırken vodafonun reklamını gördüm . Türk Telekom da 25 GB 1000 dk 1000 SMS e 305 TL diyordu Vodafone da 30 GB 1000 dk 250 SMS e 230 TL geçtim geçiş ücreti vs yok eve getiriyorlar kartında
Asyaveannesi04 ZamaneAnnesii Artık uygun diye bir şey yok maalesef tüm operatörler de en düşük 300den başlıyor, hepsi anlaşmış
Beraninannesii ZamaneAnnesii 104 liraya Vodafone kullanıyordum 500kusur olacağını söylediler türk telekoma taşıdık 11.gb interti sınırsız konuşma var sanırım ev interneti olduğu için fazla olup olmamais pek mühim değildi benim için şuan ona 180tl ödüyoruz
ZamaneAnnesii Asyaveannesi04 operatör değişikliği yapacam deyincede bazen geri adım atiyorlar marta kadar iyi bi tarife bulmam lazım
kahrolsunDunya ay bende vodafone den t.telekoma gecmeyi düşünüyorum 380 ödüyorum ama 600 olacak diyolar
ZamaneAnnesii kahrolsunDunya yine iyiymiş sizinki ben 157 tl ödüyorum 800 yüz olacakmış tarifem bana özel 300 yapacaklarmış
ZamaneAnnesii kahrolsunDunya 2bin sms 30 gb internet whatsap ücretsizmiş bn duyunca şok oldum cidden 2 bin dk konusan varmı bn normal konusma yapmam whatsap uzeri hep ayda en fazla 100 dk konuşuyorum
ZamaneAnnesii kahrolsunDunya valla bnde duyduğuma inanamadım bi an sanırsın operatörü komle alıyorum 😂
ZamaneAnnesii Beraninannesii yuksek bi fiyat diyorlar ama bazende numara taşıyacağını belittiginde geri adim atanlar da var