lilanasi Alyaberenn benim kızım şu an çıkarıyor ateş yok ama ishal var, ishal olduğu için ne kadar önem versemde pişik oluyor. Hergun duş aldiriyorum ve her alt açmadan sonra pişik önleyici Krem sürüyorum ona rağmen kızarıyor varmı bı çözümü olan
Alyaberenn hndathn bazıları dişin ishalle alakası yok diyor o yüzden korkuttu beni 4 gündür ishal günde 3 kere yapıyor açık sarı şeklinde normal mi peki
Alyaberenn lilanasi lilanasi peki ishali hangi renk kızım alık sarı şeklinde yapıyor da bazıları dille alakası yoktır diyor anlayamadım korktum açıkçası
Tazeannef lilanasi kremler ve zeytinyağı sürüyorum sürekli kakada daha çok oluyor tutmuyorum hemen alıyorum. Dr önemli değil.kuru tut dedi ama kolay kolay geçmedi
Duygu777 Alyaberenn bnım kızım da ilk dişinde ates oldu ama ishal olmadı sonraki dişlerde ikiside olmadı
asaf23 Alyaberenn benim oğlumda 3.5 aylık günde 3 kez kaka yapıyor o da ishal hastaneye götürdük birseyi çıkmadı probiyotik başlattı huysuzluğu da var acaba diş belirlileri erken başlamış olabilir mi bizde de