rkbr Merhaba anneler 1 ay önce sezeryan oldum bugün sezeryan kesigimin sağ kısmı ağrıyı bebeğimi desteksiz emziriyorum acaba o mu ağırlık yapti bilgisi olan var mıdır??
Yagmursnn rkbr benimde ağrırdı sağ arada sol daha bir ay normal ama desteksiz emzirmek de yapar bence bi kaç ay karnını gevşek bırakmak lazım ağır kaldırmamak kasılarak oturmamak gibi gibi
Abaegrk rkbr doktorun ameliyatta çalıştığı taraf sağ taraftır muhtemelen o yüzden bütün dikişlerin düğümleri oraya toplanıp ağrı yapıyordur bende bir hemşireye sormuştum böyle söylemişti. 5 ay oldum sezeryan olalı ara ara ağrı giriyor sağdan
Yagmursnn rkbr rica ederim biraz dikkat etmek gerekiyor benim 6 ay oldu hala ağır kaldırınca falan sancı yapıyor işte
aycanilgun Bende 50 gün önce sezeryanla doğum yaptım, emzirirken bebeği kollarımızla desteksiz tuttuğumuz da otomatik olarak kaslar bir müddet sonra kasılmaya yol açıyor. Benimde öyleydi taaakiii görümcem bana bunu diyene kadar. Yastık koyup desteklemeye başladığında ağrının azaldığını farkettim
Yagmursnn aycanilgun evet evet ne kadar da olsa yine sızlama oluyor işte arkadaşımın 1 buçuk iki sene olucak hala ağır kaldırınca sızlar
aycanilgun Kendi Annem de, Görümcem de sezeryanla doğum yapmışlar ben doğalı 29 yıl oldu, görümcemin büyük oğlu ise 18ine girecek onlar hala daha ayakları soğukta kalsın (soğuk su, kışın ki faktörler gibi) hala daha dikişlerinin sızladığını söyler mesela.