Deryasami150819 Yarın akşama ne yemek yapsam diye düşünürken buraya yazmak geldi aklıma. Fikir alabilir miyim? 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🤩
Poly-ana Deryasami150819 Bizim menüde bu akşam kuru fasülye pilav salata turşu vardı ziyafet gibiydi 🫠 fasülyeyi şimdiden ıslasan yarına bebek gibi hazır olur ☺️
kuzeytobaby Deryasami150819 karnabahar brokoli havuç yemeği yanına sarımsaklı yoğurt ve makarna benim menüm 🌸
NewMomm1 Deryasami150819 bugünden yemeğim kaldı o yüzden yapmayacağımm. Makarna ve tavuklu patates yemeği yapmıştım yeter çok bile😂
naynini Deryasami150819 fırında kaşarlı mantar kesin bizim 😊 ama yanına karides balık salata mi yapayım, tavuk patates mi bilmiyorum 😄 bir de öğlen yemeğimiz bu, eşim bey geç geliyor 🥲
Gnssn Deryasami150819 ben bugün mercimek çorba bulgur pilavı ve yeşil fasulye yaptım buzluktan. Yarına da kaldı rahatım 😂
hndathn Deryasami150819 bugün yaptım daha yemeği yarına rahatım şükür yemek hususunda. Tavuklu şehriye çorbası mercimek yemeği pirinç pilavı cacık yapmıştım bugün yarına da kaldı yarında onların yanına bı turşu ayran tamam