Ozlmyldrm Kızım asla ne gündüz ne gece uyumuyor. 2.5 aylık oldu 2 ay aşılarını yaptırdım ondan sonra iyice kafayı yedi. Bugün sabah 9 da uyandı kırk kere uyanarak tabi 6 7 8 9 da kalktı sabah eni sonu. 15:00 a kadar asla uyumadı bir saat uyuttum bu arada uyku penceresi vs dikkat ediyorum ama bir halta yaramıyor. Daha şimdi uyudu bakın arada kaç saat var. Allah aşkına bu normal mi ya. Hayır okuyan vardır uyku damlası postu açmıştım bu mu daha zararlı yoksa bu kadar uykusuz kalması mı aklımı yicem ben.
miracatilla Ozlmyldrm canım benim çok zor Allah sabır versin. Şöyle bir yarım saat uyusalar anne kendine geliyor vallahi. Ama eğer uyku penceresi de ise yaramiyorsa bence doktora danış damlayı kullan. Bir çok tanıdığıma uykusuzluk bu damladan çok çok daha zarar veriyor direk daha doktora söylemeden doktorları tavsiye etmişti. Çünkü uyku belli bir saatin altında kalıyorsa gelişimini etkileyebilir. Tabiki atak diş vs donemlerde olur süreçtir deriz geçer ama Max 1 hafta 10 gün sallantıda olur sonea kesilir bu uykusuzluk. Hatta benim eltime doktor kan tahlilleri vs falan yaptı acaba başka bir sorun mu var diye.
Karl Ozlmyldrm biz 4 aylığız hala öyleyiz o kadar iyi anlıyorum ki sizi , doktorumuz uykuya geçiş için bi damla verdi ama o bile fayda etmedi malesef 😮💨🥲
AEgemm Ozlmyldrm aç olabilir mi benim bebeğim de öyleydi tam beslenemiyormuş sütünüz fazlaysa sadece önsüt alıp doyduğunu hissediyor olabilir bizde durum böyleydi emzirdikten sonra sağıp verdim ya da mama verdim düzeldi
Leylamoznur Ozlmyldrm Ozlmyldrm canım daha cok küçük normal 8 aylık halen öyle benimki inan 8 aydır uyku bilmiyorum oyuzden olduğunca sabırlı ol
Ozlmyldrm Bu kadar uyanık kalan bir çocuk nasıl gelişip büyüyecek sürekli huysuzlanıyor uyuamadığı için habire kucakta tam uyudu diyorum hop geri kalkıyor sanki saatlerde uyumuş gibi
Lina2007 Ozlmyldrm kesinlikle benim kızım 6 aylık 9 da uyandı 1 de geri uyudu 5 te uyudu 7 de kalktı hala uyumadı
KaynanaYiyen Ozlmyldrm 16 aylık kızım. Doğduğundan beri uykusuz bir bebek. Asla sevmiyor uykuyu. Sizi çok iyi anlıyorum.
nurftma aya yaklaştık doğduğundan beri uykusuz benim oğlumda. Normalde günde 10-12 saat uyuması gerek 6 saat uyusa öpüp tepeme koyarım. Yapmam diyodum ayakta sallama çarşafla sallama falan ama hepsini denedim. Uyku çayı aldım içirdim faydasız. Bazı çocuk böyle oluyo aynı şeyleri yaşadım yaşıyorumda. Uyutmaya çalışıyorum saat 9dan beri uyumadı daha
Lina2007 Ozlmyldrm aynn kaç gündür sabah 6 sabah 3 buçuk sabah 2 uyuyor nasılsın dayanıyor anlamıyorum
EliS_ Ozlmyldrm Canım sakin ol çok ama çok küçük henüz dünyaya adepte olmadı 4. Ündü trimester daha az kaldı sabır🪻
OmerAsaf00 İlk aylarda oluyor öyle ben 5 ay uykusuzluktan geverdim. Oğlum hiç uyumazdı. Gündüz hiç uyumazdı gece de 3 saat falan uyuyordu. Berbat günlerdi. Ama geçiyor sabırlı olun. Oğlum şimdi 15 aylık. Hep diş çıkarıyor. 1 hafta rahatsam2 hafta yine huzursuz. Bende bu durumdan yoruldum. Mesela bugün 20 kişi misafir ağırladım ölüyorum. Uyumak istiyorum ama oğlum uyumuyor şuan saat 00:30 . Daha da kendimi açıklanıyorum 🙄
Ozlmyldrm miracatilla bende de var bay bay night damla ama o kadar yok aman kullanma dayan vs dediler ki. Mevzu ben değilim hadi ben dayanıyorum okey ama çocuk perişan oluyor uykusuzluktan🥹Hangi damlayı vermiş doktor biliyor musunuz 🙏
gokcceeee Böyle durumlarda geceleri yanıma alıyorum, o şekilde uyuyor bebeğim.yatağına koyunca kalkıyor. Denemenizi öneririm, işe yarar belki
Ozlmyldrm gokcceeee bende alıyorum bazen gece çok problem yok zaten gündüz asla Uyumadığı ve akşam 10 dan önce en erken yatmadığı için geceleri azda olsa uyuyor emmek için kalkıyor tabi ama çok az uyuması ayına göre daha çok küçük çünkü
Ozlmyldrm Karl hangi damlayı verdi acaba bay bay night damla var bende de annem kullanma onu vs dediği için vermiyorum ama damladan daha çok zarar veriyor bence uykusuzluğu çocuk hiç uyumuyor çünkü
Ozlmyldrm AEgemm biz doğduğumuzda beri mama+süt ile devam ediyoruz zaten yeni aç olma gibi bir durumu yok önce emzirip sonra mama veriyorum sütüm yetmiyor. Gayet tok çok şükür gaz sorunumuzda yok bizim anlamadım gitti gerçekten
Karl Ozlmyldrm bay bay kendimiz aldık hiçbir etki görmedim geçen hafta doktorumuz mommy’s bliss gripe water night time adında bişey verdi onu da kullandık yine hiçbir etki görmedik maalesef ne verdiysem çocuk uyumuyor
eylulum03 Malesef aynı durum biz de de var 2 buçuk aylık şu saat olmuş asla uyumuyor🥹 ve günlerdir böyle sabahlıyoruz artık gücüm yok