Daveleb Kızlar bebişleriniz gündüzleri kaç saat aralıklarla uyuyorlar kaç dakika uyku yapıyorlar ve kaç uyku yapıyorlar ve gece ne sıklıkla uyanıyorlar
yenianne01 Daveleb benim çoçuklarım 2 yaşına kadar kırk kere gece uyanırlar uykuları kesik kesik olur gündüzde gece beslenmesini 2 yaşından sonra keserim ben odalarınıda ayırırım Deliksiz uyurum şuanki oğlumda 7 ay 3 günlük🫣 4 çoçuğum var😂
Htcypc Daveleb 7 aylık gece 4-5 kere uyaniyor emiyor geri uyuyor. Sadece 2 gündür huzursuz saat başı kalkiyor oda hasta ve diş çıkarıyor
Leylamoznur Daveleb 8 aylık canım gündüz 3 uyku yapar toplamda gündüz 3 saat uyumuş olur ama geceleri 100 kez kalkıyor
Daveleb yenianne01 benimde kızım çok sık uyanıyor geceleri bende muzdaribim🥲🤭 gündüzde çok kısa uykular yapıyor yarın saat filan uyuyor maksimum oda ayağımda sallanıp ayağımda uyuyor 🙄 bizde 7 ay 20 günlüğüz😇
yenianne01 Daveleb gayet normal canım Gece emdiği için yada beslendiği için formül mamayla uykuları böyle oluyor
Daveleb yenianne01 bazen duyuyorum diyorlar benimki sabaha kadar deliksiz uyuyor hayret ediyorum şahsen eltiminde bizden 10 gün büyük çocuğu var sabaha kadar uyuyor diyor🙄bilemedim kimse tuhaflık var
Barlaskooo yenianne01 gece emdikleri için mi yarım saatte bir uyanıyorlar yani? Ama uyanık kaldkkları vakitte her saat başı emzirmiyoruz ki
yenianne01 Barlaskooo evet emen bebek kırk kere uyanır deliksi uyumaz 6 aylıktan sonrada artık meme hem doyurma aracı hem sakinleşme hemde şekerleme yapıyor gibidir bebeğe Emzirmeyi kesin gece deliksiz uyur tabi 2 yaşına kadar emzirin
buyeni Bizde artık düzen kalmadı. Bir bakıyorum harika bir bebek oluyor bir bakıyorum beni çıldırtıyor. Allah sabır versin :)
4521 Allahım ne zamanın yeni güncelleme ile 7 aylık olduk başladık gece kırk defa ağlaya ağlaya uyanmalara Allah yardımcımız olsun
Leylamoznur Daveleb yok baldan anne bu dakik kalkan bebekler için bi yöntem paylaşmıştı onu denedim 1 1 buçuk haftamı aldı ama başardım