LiyaDiyan Oglum 3 yasinda bugün kontrollü vardi ve yasitlarina göre biraz kisa dedi doktor.Önere bileceginiz takviyeler varmi ?
Dorukcugummm LiyaDiyan merhaba,argivit focus ve iğde çekirdegi ununu yazmışlardı burada.Bir deneyin isterseniz.Bu arada kaç cm?
deli_bir_hatun LiyaDiyan focus argivit şurup aldım bende dün boy için değilde vitamin takviyesi ve odaklanma için kullanıyorum ama boy uzattığınida usteliyerek syledi eczacı
LiyaDiyan Dorukcugummm tesekür ederim deniyecegim insallah faydasini görürüz.30.12 de 3 yasina basti. Oglum 90 cm 93-95 cm olmasi gerekiyor dedi doktor.
Dorukcugummm LiyaDiyan insallah🙏bir de hep erkek cocuklari sonradan boy atar diyorlar,simdi belli olmaz.Belki birden boy atacaktır.Sağlığı yerinde olsun da🙏🥰
LiyaDiyan Dorukcugummm evet öyle diyolar ama erken dogdu kücük dogdu bana göre baya iyi boyu uzadi bence ama doktor kücük diyince morelim bozuldu. Ilerde problem yasamasini istemiyorum. Dediginiz surubu alacagim insallah faydasini görürüm 🙏🏻
elfhuma19 LiyaDiyan argivit focus nutriovit my growbest şurupları iyi geliyor daha doğrusu l arjinin içermesi gerekiyor