esracinarali Cerenoymk35 hangi ilçedesnz? Bide benim eşimde çok tuhaf aşırı kıskanç öyle aman aman güzel biri değilim erkeği geçtim kadınlardan bile kıskanır o yüzden kimseyle muhatap olamıyorum. Daha düne kadar çalışıyordum iş ark vs oldu hepsi de görüşmek ister ama bir yandan da koca belası var 🙄
naznasel Fatima95 sağlıklı beslenmek spor yapmak bebeğimin sağlıklı olması eşim ve kızımla güzel vakit geçirmek❤️
Cerenoymk35 esracinarali Küçükçekmece/ Sefaköy. Benim çevrem geniştir çok severim böyle dostlukları falan. Beni yanlış anlamayın lütfen ama bir kadından bile kıskanan eşinizin bu durumu sizi olumsuz etkilemiyor mu? 🥹
Birdunyabircennetannesi Fatima95 Uyku uyku uyku Ama 2.5 senedir uyuyamıyorum Şöyle 5 10 gün kalkmadan uyusam kendime gelcem Ve yemek yapmamak
Glpyrzcrmik Fatima95 oğlumun mutlu olması. Hiç bir şeyden onun içten güldüğünü mutlu olduğunu hissettiğim an kadar keyif almıyorum. Eminim bütün anneler böyle :)
kizannesi06 Fatima95 öncelik kızımın parka vs. Oyuncak felan aldigimizdaki o mutluluğu ☺️ ve evimin temiz olup yemegimim olması
Htcypc Fatima95 ciddi anlamda kimsenin sağlık problemi olmasın bu beni deli mutlu eder. Ha bide kaynanam bizden uzak olsun buda aşırı mutlu edebilir😁