nurftma Kendisini çok sevmem çünkü içten pazarlıklı bir insan. Yüzüne gülüp arkadan roman yazar ama el mahkum doğum günü için bi hediye almam gerek. Fikirlerinizi bekliyorum orta yollu bişeyler olursa sevinirim 😊
pasaklisinkukuli nurftma kp yok bilmiyom o yüzden ama başka ne olabilir dersen sigara içiyorsa zippo çakmak tespih tütün içiyorsa sigara koyulan kıtular var adını unuttum yaşlılar cok seviyorr heee aklıma geldi tabaka
incinmissindedii nurftma ahaha oda doğru ya el alışkanlığı işte yazdım öyle ne bilim belki uyguna vardır diye umud edip düşündüm bş an ama şuan montlar 1000 TL den aşağı yok haklısın 😂😂
nurftma @yoncaburak maddi olarak oğluma çok destek oldu her şeyini aldı . En iyisi almamak da işte olmuyor 😁
yoncaburak nurftma biz bşey görmedik ne evlenirken nede doğumda o yüzden ben pek ilginmemeyi tercih ediyorum
nurftma @sezer2022 eşim ayakkabı alacakmış kendi babasına gelince parayı döker benim babama gelince uyduruktan şeyler bakmaya çalışır bak sinirlendim yine adama 😄😄
littleflower nurftma biz eşimle birine ne alırsak. Diğerine de aynısını alıyoruz siz de böyle diyip taviz vermezseniz ya ikisine de ucuz ya da ikisine de kaliteli alırsınız.
nurftma @pasaklisinkukuli keşke içseydi mantıklı fikirler ama içmiyor kıyafet falan da aldık daha öncede ondan bilemedim ne alacağımı 😊
nehirsude0 nurftma sigara kullanıyor mu kullanıyorsa isimli çakmakla tesbih alabilirsin yada saat tesbih kemer cuzdan takım halinde satıyorlar