Ballilokmam5 Merhaba, neye alerjinin çıktı ve ne zaman başlayıp ne zaman bitti:( bizim 5. Ayda başladı 8 aylığız. Bitmesi için dua ediyorum
Rabis43 Ballilokmam5 Merhaba süt ürünleri ve yumurta beyazına çıkmıştı 3 aylıkdi galiba 1 yaşında da geçti şükür. Sizin de uzun sürmez inşallah Allah yardımcınız olsun
1gulceninannesi Ballilokmam5 biz 2 aylıkken diyete başladık. Şuan 11 aylık olmak üzere. 10. Ay itibariyle bitti çok şükür. Ama ben 7 ay boyunca ağzıma en ufak bir şey sürmedim eser miktar dahi. 8 aylıkken önce ben açmaya başladım 1 ay sonra da kızıma vermeye başladım. Çok sevemedi ama dokunmuyor da en azından.. çok şükür kurtulduk darısı başınıza inşallah
Rabis43 Ballilokmam5 biz deriden öğrenmiştik alerjiyi arada küçük şeyler yiyodum 2 3 gün içinde bişey çıkarsa birakiyodum bu şekil
Ballilokmam5 serrabusra kırmızı lekeler çıktı ve giderek arttı. Şekerpare yapmıstım ben yedikçe cocuk kızardı. Meğer süt süt ürünleri yumurta kuruyemiş alerjisi varmış. Kan testi ile ortaya çıktı
Seftalikokuluhikayem20 Benim oğlumun da peynirin içindeki katkı maddesi (kanzein) ona alerjisi vardı 2 yaşına kadar sürdü sonra geçti
marinko Seftalikokuluhikayem20 rotavirüs aşısında da bu madde varmıs hic sıkıntı yaşadınız mı aşı sonrası