Ummuhan_52 Kızlar size iki sorum olacak Hangi meyve özünün içinde şeker, koruyucu yok ve hangi marka organik? Ek gıda döneminde hangi pekmezi tercih etmeliyim en doğalından? 🙏🏻
Elmsnghn Ummuhan_52 valla ben og natural dedim ondan memnun olmayan icinde tuhaf şeyler olduğunu söyleyen birine rastladim ondan tiksindim. Sonra wefood kullandim elma suyu konsantrasyonu o da sözüm ona sekersizdi onda da sekerlenmeler meydana geldi
livanurvealpinannesi61 Ummuhan_52 ben Zühre ana ve weefood marka kullanıyorum og natural de organik şeker katkı koruyucu yok soğuk sıkım öz kullanıyorum
Ummuhan_52 Elmsnghn yaaa bende sürekli bi şeyler duyduğum için kafam karıştı neyi tercih etsem bilemedim 🤷🏻♀️ kızıma meyve özü sulandırıp vermek istiyorum her birine bi küsur diyorlar. Pekmez alayım diyorum o da hangi markanın daha iyi bilmiyorum. O yüzden deneyimleyen bana bi fikir verse çok iyi olacak benim için de 🙏🏻
Ummuhan_52 livanurvealpinannesi61 teşekkür ederim bi ara Zühre ana için de söylentiler olmuştu ben de o yüzden çok cesaret edemedim. Og natural mi alsam weefod mu bilemedim 🤷🏻♀️ içinde şeker yok diyorlar sonra bi bakıyorum hop içerik değişmiş çok az da olsa şeker girmiş 🙄 o yüzden deneyimleyp memnun kalan annelerimden bilgi almak istedim 🙏🏻🌸
livanurvealpinannesi61 Ummuhan_52 ben Bayadır Zühre ana karadut özü kullanıyorum memnunum içinde şeker yada koruyucu olsa içerik kısmına yazar weefood karadut özünde koruyucu var mesela üzerine yazıyor ama hurma özünde koruyucu yok