Ebructncft Kizlar bu doğum kontrol hapını kullanıyorum 12 gündür yalnız bende kanama yapıyor adetliymisim gibi ağrı da oluyor yani daha doğrusu anlamıyorum adet mi görüyorum yoksa ilaçtan mi diyr sizce devam etmeli miyim yoksa spiral mi taktirsam ??
zeynepzeze Ebructncft Doktorum bana da bu ilacı önerdiğinde kanama yapar demişti. Ben kullanmadım. Normal diye biliyorum yine de doktorunuza danışın isterseniz
Yigitkomuz_ Ebructncft oluyo canım 2 hafta kadar az az kanama sonra 3 ay adet olmadım bu ay oldum 5 gün şeklinde ayni eskisi gibi
Cemremmmmm Ebructncft yok kız ne ebesi takıyor desede taktirma.git doktorun taksin.ben taktırdım ohhh çok rahatım.hic acimadida taktirirken.sadece taktirdigim ilk gün biraz regli ağrısı gibi bir ağrım vardı bir kac günde kanamam oldu ama sonra geçti gitti.
esmanur06 Yigitkomuz_ bende kullanıyorum 5 aydır bu aya kadar adet gördüm ama 25 gün geçti hala adet olmadım böyle olması normal mi yani
Yigitkomuz_ esmanur06 tabi canım yazıyo ya zaten ya kanamaniz olur yada hic olmayabilir diye hormonlarımızla oynuyo işte aslında çok tehlikeli bi hap ama mecburuz beni mutlu ediyo valla kullandgmdan beri kafaya pek bisy taktrmiyo hep pozitifim sütümde artti maşallah 😂
Ebructncft Valla ne yapacağımı şaşırdım doktoruma yazdım bakalım ona göre hareket edeceğim teşekkür ederim :)