canparem11 Alpereninannesi_ götürüyorum çok önemli benim için neden götürmeyelim ki ya fark edemediğimiz birşey olursa🥹
ace42 Alpereninannesi_ normalde götürüyorum ama şu sıralar çok fazla salgın var o yüzden götürmek istemiyorum aşı için aile hekimine gittik hemşire kontrol etti aşısını yaptı o yüzden gitmeyeceğim
tuba2323 Alpereninannesi_ Salgın var hasta olur diye korkuyorum götürmüyorum. Sürekli gözlemliyorum sağlık ocağına aşıya götürüyorum sadece
plnymn Alpereninannesi_ 1 yaşına kadar her ay götürdüm gelişimin takip edilmesi, vitaminler vs için. Şimdi 17 aylık olacak aşı için gidiyoruz artık
Damlanurrr Alpereninannesi_ 12 aya kadar her ay götürdüm 12 aydan sonra doktor her ay getirmeyecek yok bir problem oldukça görüşürüz dedi o şekilde yapıyoruz ama 12 ay çok önemli bence çocukları anlayamadığımız hem onlar hem biz yeni adapte olduğumuz için her ay mutlaka giderdim çokta ilgili parmaklarından saçına kadar inceler konuşurduk
Duygu_5864 7 aylık olduk dün ve her ay kontrole götürdük sağlıklı çocuk polikinliği var direk oraya götürüyoruz boy kilo baş çevresi herşeyine bakılıyor sağlıkocagınada aşılarda gidiyoruz
Kuzeysmom_ Alpereninannesi_ ilk 6 ay her ay götürmeyi düşünüyorum sonra yaşına kadar 2 ayda 1 falan götürürüm