gizemelmas Bebeğim 1 haftalık oldu bu gün ama sütüm yetmiyor hep acıkıyor süt arttırıcı şeyler önerirmisiniz e bebekte de içecekler varmış sanırım deneyen var mı
sevvgi gizemelmas daha küçücük bebişin sık sık emmek isteyecektir, her istediğinde emzir sütün o şekilde artar zaten. Sana yakın olmak kokunu almak içinde emmek istiyor canım. Bu sütün yetmiyor anlamına gelmiyorki çok normal
tpbm1710 gizemelmas benim yaptığım hatayı yapma doktor mamaya başlattı 2. Gün ondan sonra bidaha da birakamadık Bestalk damla Kuru üzüm kuru incir kuru dut kaynat içerken içine bir kaşık pekmez koy yanında tahin helvası ye Bol su iç Sakın stres yapma sütüm yetmiyor diye 🤲🏻🤲🏻
ihsa gizemelmas ilk zamanlar acta olsa tokta hep emmek ister sen onun soyup doymadigini bezinden anlayabilirsin ve kilo kontrollerinden anlayabilirsin bır de sürekli uyanıp huzursuz oluyorsa ondan anlayabilirsin sürekli sıvı şeyler tüketmeye devam et çorbalar su kimyon çayı ya da corbalarina bir tatlı kaşığı kimyon at dere otu ye ten tene temas yap bunlar sütü arttiriyor en önemlisi de su
sleepymom gizemelmas Sütün zamanla artar zaten ama dereotunu öneririm baya işe yarıyor maydanoz fazla yeme o azaltıyor diye biliyorum
newmom23 gizemelmas sütünüzü arttırmanın yolunu buldumız mu acaba 😔 Benimde bebeğim 10 günlük sütüm yetmiyor ve mama takviyesine geçtik.
newmom23 gizemelmas birde benim bebeğim 3 günlükken hastaneye yatırdılar sarılık değeri yüksekti ve vücudu su kaybetmişti sütümün yetmediğini anlayamamıştım.O yüzden şimdi korkuyorum emse bile mama veriyorum yine ikisinde içiyor.
SerraD-1823 newmom23 ayy çok kötü bir duygu. Aynı nedenle benim bebeğim de 2 gün küvezde kaldı şimdi sürekli emdiriyorum 2 aylık olduk 🧿
newmom23 SerraD-1823 maşallah size 💙Benim bebeğim orada biberona alıştığı için memeyi emmiyor zorla veriyorum bakalım🤷
morsevenanne9 gizemelmas rezene,anason,kimyon otu kaynatıp içebilirsiniz tahin yiyin bol bol maden suyu içebilirsiniz birde ben mamsell stell tea kullanıyorum keçiboynuzu pekmezi de yiyebilirsiniz birde bol bol su için 😊😊
Arasefemom Bestlak gerçekten de her şeyden çok çok iyi. 6 aylığız , ara ara sütümün azaldığını hissettiğimde günde 1-2 defa tükettiğimde bile hemen fark ediyor. Havalar da ısınmaya başladı bol su tüket birde ☺️☺️
Arasefemom gizemelmas Evet günde 3 defa kullanabiliyorsunuz , ben bazen 1 defa bazen 2 defa alıyorum ama düzenli kullanımda çok güzel etki gördüm tavsiye ederim yani. Oğlum 6 aylık oldu , hala ara ara damlatır içerim