merveats Oğlum 5 aylık bugün kanlı kaka yaptı ve genelde gürültülü kaka yapar hep, ama kanı ilk defa gördük, doktoruna mesaj attım ama cevap vermedi hala yarın sabahtan da gidicez, genelde alerjiden oluyo diyolar ama başına gelen var mı acaba
nuroner merveats bizde de oluyordu alerjidenmiş , mamasını değiştirmiştik düzeldi ama dizanteriden , makat çatlağındanda aynı şikayetler olabiliyor
pnrpnr_ merveats merhaba, benim bebeğim de 4 ay 11 günlük. Doğduğundan iki hafta sonra mukuslu kaka yapmaya başladı. Sadece mukus olduğu için ve kilo alımı iyi olduğu için alerji diyemeyiz dedi doktorlar. Cuma günü kakasında kan gördüm. Doktora götürdük. Makat çatlağı var dedi önce bunu tedavi etmeden alerji olup olmadığını anlayamayız dedi. On gün sonra bakacağız durumuna artık 🥺 Son bir aydır kilo alımı çok yavaşladı 250 Gr aldı sadece. Gürültülü kaka yapıyor bir de. Devlet hastanesinde binbir eziyetle kaka örneği verdik gondermemisler incelemeye düşünün sabah 9 da verdik öğleden sonra 3 te onaylanmış. Bir de üste çıkıyorlar tekrar verin diye ne kadar zor bebeğin mesai saatleri içinde yapmasını beklemek. Onu hastaneye vaktinde yetiştirmek. Demir ilacına henüz başlamadık o da neden olabiliyormuş kabızlığa kanlı kakaya. Su sorunu çözmeden başlamayalım dedi doktorumuz.
mom2546 5 aydır doktorunuz bu durumu söylemiş miydiniz hiç genelde gürültülü kaka da alerjiden oluyor
ferahmete Benim oğlum yeni doğduğu dönemde oldu sodyum tuz fazlalığı var dedi Dr .sizin nasıldır bilmiyorum inşallah önemli bir durum değildir diye düşünüyorum geçmiş olsun.
merveats pnrpnr_ bizimde hep gürültülü kaka vardı ama tek başına buna besin alerjisi diyemeyiz demişti, biz demir ilacına da bı 10 gün oluyo başlayalı
mom2546 merveats benim kızım da kanlı ve mukuslu yapmıyordu ama kakası hep gürültülüydü ve sabaha kadar ısınıyordu kan vs süt alerjisinde çıkıyor laktoz alerjisi çıktı benim kızımda ikisi apayrı ve laktozsuz mama kullandığımdan beri düzeldi isterseniz bi kaka tahlili yaptırmak istiyorum diyin doktorunuza
pnrpnr_ merveats kan miktarı çok küçük olunca genelde makat çatlağı olabiliyormus doktor bana dedi ki kan miktarı fazla olursa alerji diyebiliriz öyle bir şey görürsen direkt gel. Şükür şimdi sadece mukuslu yapıyor bir kez kan gördüm ama takip ediyorum. Umarım alerjisi yoktur bebeklerimizin 🙏
gzdfn0 merveats bende yaklaşık 10 gün önce gördüm zaten mukuslu yapıyordu kakasını köpük de vardı bizde, besin alerjisi dedi doktorumuz alerji doktoruna yönlendirdi bakalım gitmedik henüz muhtemelen sizin de alerjidir
pnrpnr_ gzdfn0 merhaba, bebeğinizi emziriyor musunuz? Kakada köpük olması ön sütü fazla almasından kaynaklanıyor da olabilirmis belki bilginiz vardır ama yine de bahsetmek istedim 🙏🌸
gzdfn0 merveats mukusun içince ince kıl şeklinde 3 4 tane vardı yanyana devamında da aynı şekilde geldi bazen kaka ile beraber bazen mukus da
Dygatk Benim bebeğimin bezinde de ara ara minik kan parcaları oluyor. Makatta catlak varmıs. Aynı zamanda mukuslu kaka ve gürültülü yapıyor. Bi daha götürmem gerekiyor alerji bölümüne ama hiç hastanelere sokasım da yok bebeğimi. Hala emin değiliz süt alerjisi olup olmadıgından
Beyzatlass Dygatk canım hiç götürme bence kaç aylık bilmiyorum ama ek gıdayı bekle sadece emziren anne için çok yıpratıcı bir süreç