Haydinn Kızlarrrrr Allah aşkına bi yardım dişim sızlıyor üstüne bastıramıyorum normal mi bugün gittim oydu sinirleri aldı bilaç sıktı üstünü kapattı böyle ama yok anam iğnenin etkisi geçince başladı ağırmaya normal miii
ilaydaaltann_ Haydinn kanal tedavisinden sonra biraz sızı normal ama ciddi bi ağrı varsa gidin bence bazen tam tutmuyo kanal tedavisi boşluk kalmış olabilir
Aryamlinamom Haydinn kanal tedavisi somrasi agirir biraz hatta ben uyuyamamistim o gece ağrıdan bekardim o zamanlar hiç unutmuyorum
alparslanozyildiz Haydinn parol içerek hafifletmeye çalış 1-2 gün ağrı normal ama uzun soluksuz bir ağrı ise tekrar git dişçine durumu bildir canım ona göre bakar yönlendirir geçmiş olsun
Yorgunbebek Haydinn ilk seferde sinirler almıyorlar devlet hastaneleri böyle iki parça yapıyor bidaki seansta rahatlarsınız ancak
Haydinn ilaydaaltann_ üstüne bastırınca bi sızı canım ama ağrıyor yani çok büyük dayanılmıcak gibi değil de ben yaptırınca geçer diye düşünmüştüm , valla tam bitmedi zaten şimdi geçici bişi yerleştirdi haftaya tekrar gidicem dolgu yapacak ilk defa diş için bi işlem gördüm
Yorgunbebek Haydinn 2.sini nezsman yapacaklarmış ben 3 hafta kulağa boyuna yayılan ağrı çektim devlet çok kötü malesef
Haydinn Yorgunbebek yarın yada Salı gidicem dolgu yapıca k . Devlete gitmiş olsam ki gittim endotontş diye bi alan açtı ordan randevu alıcaksın ki bulamam kaç kere kontrol ettim işim acildi hala bekliyor olurdum büyük ihtimal :(