Deletedmom_268 Kızlar eşimin iş ortaklarını ve ailelerini yemeğe çağırmayı düşünüyoruz ama ne yemek yapsam bilmiyorum fikir verir misiniz ? Ortalama 15 kişi oluruz
Dilekkk099 Deletedmom_268 perşembe bana misafir gelecek bi 8 kişi oluruz heralde önce tavuk şiş düşündüm sonra vazgeçtim karnıyarık pilav çorba ortaya da ekşili börülce yoğurt turşu eğer yapabilirsem börek yapacağım
prenses0 Deletedmom_268 hiç uğraşmayın kalabalık misafire en güzeli lahmacun gidin direk firina yaptırın yanına corba salata meze çeşitleri icecek çeşitleri mis
Deletedmom_98 Deletedmom_268 Kremalı dereotlu mantar çorbası Arpacık soğanlı sebzeli et güveç Pirinç pilavı Tepsi böreği 2 çeşit meze (havuç tarator, babagannuş) Yaprak sarma Salata Tatlı
kuzeytobaby Deletedmom_268 küçük güveçlere tavuk sote yapabilirsiniz pilav çorba salata yoğurtlu bir meze ( tarator, atom, haydari)
Deletedmom_268 Dilekkk099 sizin menünüz baya iyiymiş ama ben karnıyarık yapamam maalesef kişi başı 2ser tane yapmam lazım en az:(
Deletedmom_268 prenses0 oğlum için kurban kestik o etten bir yemek yapmam lazım bana kalsa lahmacun daha güzel tabi 😂🥰
Dilekkk099 Deletedmom_268 bence 2 çok geçen eşimle kendimize 4 tane yaptım bitiremedik bile ki yanında başka şeylerde olacağı için bence yeterli
yaaa Deletedmom_268 lahmacun kişi başı 2 tane yaptırın küçükse 3 tane havuç tarator yeşillik o etle de pilav et yapın yeter bence
prenses0 Deletedmom_268 yaaa anladım canım Allah kabul etsin inşallah et kavurması yapabilirsin koca bir tencere yanına pirinc pilavi mercimek yada yayla corbasi
Deletedmom_268 prenses0 amin canım Allah razı olsun. Kararsız kaldım ya birde bebeğim durmuyor yardımcı olacak kimse de yok 🥲
Deletedmom_268 Deletedmom_98 bebeğim olmadan önce hemencecik yapardım ama şimdi bunları 1 gün önceden yapsam anca yetişir 🥲😂
me_o531 Deletedmom_268 az mı olur hiç için rahat etmiycekse Bi zeytinyağlı da yaparsın mis gibi olur 😊
Deletedmom_98 Deletedmom_268 Benim misafirlerim genelde 15 kişiden aşağı olmaz. Ben hep 1 gün önceden yaparım 😊
Aryamlinamom Deletedmom_268 Şimdiden kolay gelsin canım Süzme mercimek çorbası Islim kebabı kurdan kebabı da derler çok şık duruyor bence Sade pirinç pilavı Mevsim Salata havuç tarator koz patlıcan salatası vs Şekerpare
B_2603 Deletedmom_268 benim de cuma günü çok sevdiğim bir arkadaşım gelecek yemekte 3 kişiyiz Başlangıç olarak Antep yöresine ait yuvalama çorbası yoğurtlu etli oluyor ana yemekte fırında tavuk ve sebzeler pirinç pilavı Mezeler sarma humus pancar yogurtlama çoban salatası Tatlı künefe :)