Fatma123 kızlar kızım 3ayini doldurdu bazen bezini değiştirirken sanki sümüklü yapıda açık renk damla gbi akinti görüyorum bu konu hakkında bilgisi olan varmı hastaneye gotrucem korkuyorum😭😭
Gonul_celen Fatma123 14 günlük bnm bebgim akıntı oluyordu başta doktor normal dedi kız bebekte olurmus hormonlardan z😬
Cancancan Fatma123 vajina kendi kendini temizleyen bi yapı. Bunu da akıntıyla yapıyor zaten. İçini sakın sabun ıslak mendil kullanarak temizlemeyin. Normal her bebekte olan birşey.
Findik Bnm bebegimde 30 günlük cnm akıntı şeklinde değilde genital bölgenin ici hep beyaz bisyler var sebebi ne bilmiyorum onları temizlemeye çalışıyorum ama cikmiyor
ElaNaz Findik isitip soguttugum hakiki zeytin yagini sıkıyorum az beklyrm yumusyor. Sonra kulak copuyle temzlyrum bunuda yeni buldum yoksa cikmiyor birikiyor..bazilarida islak medille islak pamukla temizliyolarmis
kranKolataKodaba Annenin hormonları kız bebeğe geçebilirmiş akıntı olması normalmiş tabi siz yine doktorunuza danışın genital bölgesinin içini sabun yada kokulu losyonlu ıslak mendil tarzı şeylerle temizlemek enfeksiyon riskini artırıyormuş sadece suyla pamukla hafifçe silmek yeterli
kevser23 Sakın içini temizlemeyin vajinal bölgenin pH’ını koruyor o beyaz şeyler zaten banyo yaptırdıkta gidiyor siz karışmayın
Hcrakin Aynı sorun benim 12 günlük Kızımda da var doktor çok normal dedi.yüzeysel sil dedi.içini falan temizlemeyin aman.yıkarken gidiyor zaten.
Aaa111 Fatma123 ben artık doymadı diye doktora götürdüm ama sorun çıkmadı ilk 3 ay normal gazı vardır vs dedi. 3 gündür geceden sabaha hiç uyumuyor