denizzalp Yavrum 35 günlük ve hala uzayan sarılığı var. Değeri 13. Yaşayan varmı acaba ne zaman son bulacak bu sarılık
bernnaa denizzalp tıp kitaplarında 3. Aya kadar uzayabilen anne sütünden kaynaklanan sarılık olarak biliniyor önceden süt bıraktırırdı doktorlar mamaya geçerdiniz şimdi prosedür değişti anne sütüne devam
sze_ denizzalp sürekli ışığın altında tut gece söndürme ve çocuğu ışığın vurduğu yere koy hastanede sarılık için zaten bunu yapıyorlar bildigime göre bende ilk başta hep ışığın altında tuttum çok şükür geçti inşallah sizinki de bir an önce geçer
seyda1805 denizzalp benim bebeğimin de 2,5 ay kadar sürdü. Anne sütünden demişti doktor bol bol emzirmeye devam etmiştim sizde sürekli emzirin. Korkmayın geçiyor ama yine de takipte olun çok tedirginseniz doktorunuzla görüşün yine de 🙏🏻
denizzalp bernnaa ever aynısını söyledi doktor. Anne sütü kaynaklı zamanla geçecek diye. Ama işte tedirgin oluyorum bazen çok sarı geliyor gözüme bazense normal
denizzalp berilberra emziriyorum sürekli ama hep memede duruyor. Çokta emiyor acaba sütüm yaramıyor mu diye düşünüyorum
Ocak2021 denizzalp oğlum oldu 2 aya yakın sürdü . Şimdi de kızım da var 25 günlük hala devam ediyor . Oğlum da rh uyuşmaz vardı kızım da anne sütü sarılığı oldu 🙃