nyhn Merhaba arkadaşlar 6 aylık oğlum var alt iki diş patladı ama sanırım üstler de gelecek doktorumuza sorduğumda osanit kullanabilirsiniz dedi ama hiç miktarını söylemedi benimde sormak aklıma gelmedi günde kaç top verilebilir bilginiz varmı
Ysmn1616 nyhn bizde kullanıyoruz günde 10 taneyi geçmemek şartıyla huzursuz olduğu zaman 2 tane veriyorum 1 saat arayla verebilirsiniz doktorun önerisi
nyhn Ysmn1616 ayy çok teşekkür ederim cevapladiginiz için Allah razı olsun ❤️ sizde nasıl fayda etti mi biraz trendyolda yorumlarda herkes çok övmüş baya umutland açıkçası çünkü çok zor günler geçiriyoruz. 🥲
Ysmn1616 nyhn rica ederim ne demek :)şükür fayda ediyor o olmasa sanırım durduramam:/ keske trendyol dan almasaydıniz turkiyede üretimi yokmuş merdiven altı diyolar çoğu alan ise yaramıyor diyor o yüzden yurt dışından varsa imkanınız ordan getirtiin
nyhn Ysmn1616 malesef öyle bı imkanım yok siz yazinca verdim o huysuzlugu gitti sakinleşti biraz hatta derin güzel bı uyku çekti sahte olsa etki etmesdi sanırım
Ysmn1616 nyhn ya sevindim inşallah değildir sahte doktorumuz demişti bizede buralarda kesinlikle yok die varsada sahtedir demişti
nyhn Ysmn1616 aldığım satıcı sorgulamam için barkodlu bı kağıt göndermiş ama sorgulayacagim yeri bulamadım bı site buldum oda yabancı anlamadım