ebru_e Yarın tam 8aylık oluyor bebeğim. Dünden beri meme reddi yaşıyor. Çığlık atarak sık sık uyanmaya başladı. Gündüz uykusuna yatarken de çok zorlanıyoruz. Atak dönemi mi acaba ne kadar sürecek bu durum bilmiyorum. Sizlerde nasıl geçiyor
Scmnezgi Ayda atak yok diye biliyorum fakat 8ay 1 haftalık bebeğim bende 8.aya girdiğimizden beri yaşıyorum olur olmaz şeylere ağlamalar mız mızlanmalar.. 8 ayda kaygıyı öğrenirmiş bebekler ve anneye en düşkün olduğu zamanmış. Sürekli yanında olmaya ve oyun oynayıp konuşmaya çalışıyorum o zaman sorun olmuyor . Odadan çıktığım an geriliyor kızıyor anlıyorum artık annesiz kalmak istemiyorlar 🥹
ebru_e Scmnezgi 7.ayından beri odadan çıkınca ağlama durumu vardı. Bu iki günde farklı bir huy edindi kaybetme korkusu değil bu. İnsallah çabuk normale döneriz
Scmnezgi Emeklemeye de başladı sürekli peşimden geliyor tuvalete bile gitsem kapıda duruyor çıkana kadar 🤷🏻♀️
Scmnezgi ebru_e inşallah döner normalde çok ağlayan bi bebek değilse ağlamayı ağlayarak kendini ifade etmeyi öğrenmiştir, bizde de diş yok 😁