aileceksaskiniz Kızlar bebeğim çok gazlı doğduğundan beri. Şuan 6 aylik ek gida sürecinde zorluk yaşıyorum geceleri sürekli ıkınıyor kaliteli uyku uyumaz oldu. Metsil 1 kutu bitirdik 6 ayda onun dışında en son bifidrop symbiosis kullandık çok faydası olmadı bana önerebileceğiniz memnun kaldığınız probiyotik varsa yazar mısınız? Bir de bu metsil le alakalı doktoru olumsuz konuşan oldu mu ?
Yalancipislikler aileceksaskiniz bigaia harika. Biz koliktik. Metsil, symbiosis, sap simplex, maflor kullandık. Hepsi daha beter etti. En son bigaia ve nurse harveys ikilisini kullandım bitti gazı. Sonra pıtır pıtır osturak böceği gibi dolanmaya başladı😅😅
birmelekannesi__ aileceksaskiniz metalli geçenlerde iki gün kullandım. Geceleri kaka yapan kızım o iki gün gece hiç yapmadı. Gündüz de benim zorumla yaptı. Sonra bıraktım. Bıraktığım gece ve sonrasında kakasını yapmaya başladı. Bize yaramadı yani.
aileceksaskiniz Yalancipislikler ne ölçüde kullandınız bir de hangi aydaydınız ikisini birden kullanırken?
Yalancipislikler aileceksaskiniz çok çok zor çok iyi anlıyorum. Bizim ilk 2.5 ay felaketti resmen. Lohusalık psikolojisi bi yandan kolik bi yandan sarılık ağır geçti bi yandan. Allah affetsin o zamanlar niye doğurdum ben bunu istemiyorum bile demiştim🥹 bu ikisini kullan dua edersin🤗
Yalancipislikler aileceksaskiniz 2.5 aylık başladık kullanmaya. Bigaia sabah aç karına 5 damla karnını doyurup nurse harveys 10 damla. Akşam da tok karına nurse harveys 10 damla veriyordum.
bakbendeanneoldumm birmelekannesi__ metsili mi kullandığında kaka yapmadı? Benim kızım da öyle. Bıraksam mı
birmelekannesi__ bakbendeanneoldumm evet sadece iki gün kullandık o iki günde benim zorumla gündüz yaptı. O da bacaklarını çok bükerek. Karnı hep guruldadı. Sonra bıraktım. İçmeden önce de gece kaka yapardı. Bıraktıktan sonra da gece kaka yapmaya başladı. Ben çok ıkınıyor gazı var diye denemek için almıştım. Ama çok şükür yapıyor kakasını o yüzden artık bir şey kullanmayacağım
birmelekannesi__ bakbendeanneoldumm bende forumda okumuştum gaz damlalarının her bebeğe iyi gelmediğini.