mervezengi Merhaba kızlar doğum yapalı 4 ay oluyor ve felaket bir saç dökülmesi başladı. Saçımı kestirdim, şampuan değiştirdim ama nafile. Bir öneriniz var mı
MerveKantekin23 mervezengi sanırım tüm anneler de bu şekil oluyor bende de oldu ama kendi kendine geçti canım 1.5 ay kadar sürdü
Bebislerhakkinda mervezengi bende 4aylik her yer saç oluyor tarıyorum tariyorum gene cikiyor .biberiye yağı ve tatlı badem sürüyorum. Cam terebentini şampuana katıyorum. Bioblas aldim sarımsaklı kokusu iğrenç Arap sabunu gibi ama napalim deniyorum henüz bi değişim yok
bernnaa mervezengi bende dün belime gelmeye başlayan saçımı omzumun üstünde kestirdim bıkmıştım saç dökülmesinden 3. Aya girerken dökülmeye başladı 4. ay oldu bitmedi dökülme her ayda uçlarından kestiririm yenilensin canlı dursun diye ama yok olmadı vitaminlerde kullanıyorum ama bu bir süreç sanırım yapacak bir şey yok yenileri gelir ☺️
Edizsmoy105 Kan değerlerinize baktırdınız mı bende de vardı kan değerlerim düşük çıkmıştı ilaç kullandım düzeldi
Bebislerhakkinda MerveKantekin23 benim kan deverlerime bugun bakıldı hepsi düzgün yani ortada bi problem de yok tamamen hormonaldokulmes bu