Damlanurrr Ayselifervalper en zor zamanlarında bence sünnet icin çok hareketliler herseyi farkındalar doktorlar da önermiyor bu aylarda en güzeli yeni doğan dönem bir kaç gün içinde toparliyor ve çok hareketli olmadıkları için canları da acımıyor o kadar ben 20 gunlukken yaptirmistim iyiki yaptirmisiz şuan birde onun derdine dusecektik
tugbayagcii Ayselifervalper 41 günlük iken yaptırdım ben bir zorluğu yok sadece bakımına çok dikkat etmeniz gerekiyor
keskin03 mikiail ben 2.5 aylıkken yaptırdım korkulacak bişey değil :) sadece bakımına dikkat etmek gerekiyor
mikiail keskin03 bızım cevrede hıc erkek bebek yok yegenlerım kıx Kendım bes kız kardesız Annemler 6 kızksrdes bu boyle devam edıyor. Benımde erkek dogdu ıster ıstemez sunnet korkusu oldu cunku cevremde sunnet olan gormedım surecıde bılmedıgım ıcın baya kafamdan kuruyorum sonrada korkuyorum
kaderim74_ Ben 35 günlükken yaptırdım dışardan yaptırdık biz pansuman derdi yoktu bir aparat taktı 3 gün sonra geldi çıkardı aparatı sadece etrafına biraz antibiyotik krem kullandım hiçbir sıkıntı cıkmadı çok şükür