caglagunes Sezeyan doğumdan 6 ay sonra tekrar gebe olduğumu öğrendim tedirginim.bebek ve anne için sakıncalı diyende var.boyle bir tecrubesi olan var mı kizlar ?
bebekgoktug caglagunes doğum yapan var canım doktorlar em az 2 yıl diyor ama ben 40ı çıktıktan sonra kalıp doğuranı gördüm. Özel olmazsa korunuyor muydunuz bende çok korkuyorum spiral ve prezervatif Le korunuyorum ödüm kopuyor kalırim diye henüz hiç adette olmadım o yüzden tedirginim
mikiail caglagunes ablamda aynı durum oldu tam 6 ay sonra hamıle kaldı yıne sezeryan oldu cok saglıklı kızı oldu kendısıde cok rahat bır sezeryan gecırdı sıkıntı yok
Gknrfatih caglagunes bende 8 ay sonra hamile kaldım 2 buçuk ay oluyor doğum yapalı bir sıkıntım olmadı son haftalar yakın takip gerekti sadece hatta 2. Daha kolay geçti diyebilirim korkmayın Allahın izniyle birsey olmaz
caglagunes Dün gece öğrendim.reglim üç dört gün gecikti ama ben farketmemisim test yaptım şok.sevinc ve endişe ayni anda.doktora sormaya da korkuyorum vallahi.acaba varmı altı yedi ay sonra gebe kalan yarın gideceğim doktora 🥺
caglagunes mikiail ayyy içimi rahatlattiniz 🙏🙏 bende korkuyorum kendimden çok bebekte bir sağlık sıkıntısı olur diye.
mikiail caglagunes yok olmaz ınsallah. Tam sızın durumu yasadı ablam hıııc bısı olmadı valla sapasaglam bır evlat dogurdu . Sızınde oyle olur ınsallah boyle olur soyle olur dıyenlere takılma hiç
Gknrfatih caglagunes inşallah. Ama son haftalar sende dikkat etmelisin kasılmaların olduğu zamana dikkat et gitmeni öneririm ben ondan dolayi 36. Haftada doğum yaptım kasilmalar artınca riske atmadılar dikisler için
tugbayagcii caglagunes bende sakıncalı diye biliyorum sezeryan dan sonra en az 2 sene beklenmesi gerekiyor. Çünkü doğum bile olsa ağır bıçak yarası alıyoruz
MihrimahVeAnnesiii caglagunes ben kaldım hiç bir sorun yaşamadım çokta güzel oldu kızım 22 oğlum 8 aylık oldu 😊
Maviim caglagunes Benim değil ama komşum oğlu 4 aylıkken tekrar hamile kaldı hemde ikizlere karnı baya büyüdü gerildi biraz dikiş ağrısı oldu ama sorunsuz atlattı şimdi 3 tane oğlu var😄