Zeynepmeva1607 Merhaba kızlar.. 5 aylık olduk bi ara sağa dönüyordu yüzüstü dönmeye çabalıyordu şimdi sadece sırt üstü yatıyor sağına soluna oyuncak koyuyorum ilgisini çeksin diye yapmıyo nedendir bilen var mı
tubaelif Zeynepmeva1607 hazır hissetmiyor demekki canım. Eşim Dr a sordu biz şunu şunu yapıyoruz etkiler harekete gecer mi diye. Dr o kendini hazır hissrtmrdikçe dönmez demişti. Ben de uğrasmadım sonra durabildiği kadar yere oyun halısına koydum 10 - 15dk sonra ağlayınca geri aldım
Zeynepnisa Zeynepmeva1607 bende bunu düşünüp duruyordum bi sıra dönme çabaları vardı sonra hic dönmek istemedi yan yatırıyorum işini kolaylaştırmak icin 1 2 oyle donsun öğrensin diye yok kendini sirtustune çeviriyordu bende zamani vardir rabbim ne zaman nasip ederse o zaman döner dedim artık 😁
Kayraaaa Zeynepmeva1607 bir süre sonra döner benim oğlumda dönüyordu sağa sola bigün mutfağa gittim ağladı geldim bi baktım yüz üstü dönmüş şok oldum sonra bırak yüzüstü dönmeyi ne sağa ne sola dönmedi 3 hafta sonra dönmeye başladı tekrar
Zeynepmeva1607 melisaninannesi evet kucağımda filan oturmk istiyo bazen de sadece ayakta durmk istiyo
Busram57 Her cocuk bir degilki. Benimki 6 aylikken donmeye basladi, ama birden hareketlendi masallah simdi 7 aylik tam donuyor artik. Hic donmese de olur sagligi yerinde olsun yeter ki
elmalikurabiye Benimkide 5 aylik. 3bucuk aylikken 2 3 kez donmustu. Sonra tekrar birakti. Hala donmuyor. Keyfi yetince doner hanimefendi dedim biraktim 😂
behay çok çocuk 6 ayından sonra dönüyor, bizim kızda 5 bucuk ayından başladı şimdi 6 ay 20 günlük kızı durduramıyoruz😁 evi turluyor döne-döne. canını sıkma annesi, zamani var🥰
Cemremmmmm Zeynepmeva1607 benimkide oyle valla cani isterse dönüyor istemezse nuh diyor peygamber demiyor.yatakta dönüyor oyun minderi yaptım ona yere her tarafına oyuncaklarini koydun yakalasin sürünsün diye bakıp bakıp ağlıyor.ama yatağında kendi kendine oynarken dönüyor
snyck Zeynepmeva1607 8 ayligiz daha yeni dönmeye basladi 😊 çocuktan çocuğa fark olur stres yapmayin dusunki bizim ki 8 aylik yani takmaya baslamistik bi baktik bir gun icinde donmeleri başladı