darkledi Yazmelegi_ 4 buçuk aylık Bebeğimin uykusu çok güzeldi aslında Ama birden her şey alt üst oldu
Duyguuu38 darkledi baybay night kullandım 4 ay hiçbir zararı yoktu aksine faydası vardı gayette doğal bide 5 aylıkken DOKTOR TAVSİYESİ İLE KULLANDIM tam hatırlamıyorum ismini ama işe yaramışdı oda
darkledi Duyguuu38 damlayı bıraktıktan sonra uykusu düzene girdi mi? Yani uyku için veriyoruz ya ½ hafta versem sonra bıraksam o uyku saatleri geldiğinde kendi kendine uyur mu yine o saatte?
Yazmelegi_ darkledi bi doktora danışın ona göre alın o zaman çünkü bazıları önermiyor ama belki doktorunuz önerir bebege göre
darkledi zmrtosman oğlum doğduğundan beridir hep saat 11 de gece uykusuna geçerdi Ama son 1 haftadır ⅔ buluyor
Yazmelegi_ darkledi olur tabikide atak döneminde de olabilir bizde çok sıkıntı yaşadık şuan 6 aylık olmak üzereyiz
darkledi Yazmelegi_ atak yaşıyor biliyorum ama uyumuyor ya Ne gündüz ne gece Saat 11:30 da uyudum az önce uyandı işte 11:48
Yazmelegi_ darkledi bizde öyleydik cok uykusuz kaldim elbet düzene girecektir ama lavanta yagi onermislerdi rahatlatıcı etkisi varmış belki o ise yarar ama ben henüz kullanmadim