ffulya Merhabalar 6 aylık oğlumu bu hafta sünnet ettirmek istiyoruz. Dikkat etmemiz gereken neler var (öncesi,sonrası)? 6 aylık bebek lokal mi genel anestezi ile mi sinnet ediliyor? Bilgi verirseniz sevinirim
GayeAlparslan ffulya 7 aylık sünnet oldu sadece her altını aldığımda kremini sürdüm ilk gün zor oluyo sadece sonra normal hatınıza devam
Uras5683 Bizde 6 aylıkken sünnet ettirdik lokal oldu. İlk 3 gün pansuman sırasında ağrılı oluyor. Ama çok geç olmadan yaptırın bence. Sürekli pansuman yapın her altını açtığınızda. 1 hafta sonra ileri geri masaj yaparak kremini sürün. 1 hafta sonra birşey kalmıyor zaten. Birde biz karton bardağın kapalı yerini kesip koyduk sürekli beze yapışmasın diye çok etkili oluyor.
gulin73_ Lokal yaptırın bol bol kantaron yağı sürün nemli tuttuğu için hiç bi problem olmaz benim oğlumda 6 aylık 10 gün önce sünnet ettirdim
gulin73_ ffulya genel anestezi için çok küçük biz özel olarak evde yaptırdık hiç bi sorun olmadı çok şükür
Papatyaa21 Bizde bu ay yaptıracaktık 6 aykık olduk devlet sanırım genel yapıyormuş özele gidiyoruz o yüzden lokal olcak tüm vücuduna narkoz alsın istemiyoruz ancak o kadar salgın varki hastaneyw sokmak istemedik erteledik bir ay sora belki 😌 bunuda aklınızda bulundurun mikrop kapmasın salgın çok şu an☺️
ffulya Papatyaa21 bir ay sonra daha da hareketlenir zor olur diye daha da ertelemek istemiyorum bu kadarına bile pişman oldum
Papatyaa21 ffulya süreç öyle yada böyle geçecek ama bu salgın çok zor geçiyor ve bebeğinizi yıpratabilir yine siz bilirsiniz tabiki bnmki tavsiye 😌
zehra_03800 4 buçuk aylık bizde yaptırdık üniversite hastanesinde. Çıktıktan sonra ağladı biraz gitmeden önce uyutmamistik. Bana verdiklerinde hemen üzerini giydirdim pet bardak koydum emzirdim uyudu. İlk idrarını yaparken çok ağlıyor yapmamış biz altını açınca yaptı. Bütün gün uyumak istedi lokal anestezi olarak yapılmıştı ama yine de etkisi vücudunda vardı. Ertesi gün her şey normaldi. Sadece pet bardak koyup krem sürdük doktorun verdiği.