Mervrlflo Merhaba güzel anneler bnm bebeğimin inek sütü alerjisi var bu nedenle yüzünde bazen alerjiler çıkıyor bnde bebeğime mustela çok kuru ciltler için olanı aldım sizde doğru mu yaptım?çok kuru ciltler için kullananlar memnun musunuz?
BurcuMasal Mervrlflo Ben de şampuanını,göğüs rahatlatıcı balsamını ve losyonunu kullanıyorum.Benim kızım da süt alerjili yüzünde kırmızılıklar çıkıyor ama cildi kuru değil o nedenle ben normal losyon kullanıyorum
Yalin Mervrlflo Bizim de süt alerjimiz var. Hemen her ürününü kullanıyoruz mustelanın hiç sıkıntı yaşamadık. Aksine gayet iyii👍🏻
Dorukunannesi03 Mustelanın tüm ürünlerinden memnunum bebegimin cildi de oldukca kuru bizw iyi geliyor
HaticeeAli 22essamieray bizimde doktorumuz onu onerdı kullanıyorız fakat sunu merak edıyorum ogluma egzama ddıler ama alerjık bebeklerdede bu tıp kızarmalar kabuklanma ve kuruma oluyomus cıltlerınde sızın bebegjnızın alerjısı ne ve cıldı nasıl oldu farkettınız
Ssssraa HaticeeAli bizimde tarifi ettiğiniz gibiydi bize de egzama dediler. Mustela stelatopia ürünlerini aldık
22essamieray HaticeeAli bizim kasinda vardi egzamasi. yuzundede sivilce sivilce dokuntu olmuştu siz alerjiden supheleniyorsaniz kreminizi kullanin bizde hemen ise yaramisti eger gecmezse sonrada bi diyet yaparsiniz. alerjide kendinin doktoru olmak lazim. foktorlarin yapacagi pek birsey yok testler dogru sonuc vermiyor bi ilaci yok deneme yanilma yoluyla neye alerjisi oldugunu anlarsiniz zaten