gokcesmomy Anneler selam, bebegim 11 aylik gece saat bası uyaniyor ben cok yiprandim bu durum icin onerileriniz nelerdir?
BskSrc gokcesmomy ben de şurada bekleyeyim. 11 ay 20 günlük.. son 1 hafta 10 gündür tükendim. Zaten kesintisiz uyumazdı, şimdi neredeyse hiç uyumuyor 🫠 gündüz uykularınız nasıl?
MnkKrtl gokcesmomy atak haftası olabilir mi? Ayrı kalma kaygısı Yada diş dönemi? Oğlum 15 aylık bi ara bizdede saat başı uyanma oluyordu ama kısa sürdü o sıra bende anlayamamıştım ama sonradan diş olduğunu anladık uyku düzenimizde ne yaptıysam olmadı sabaha karşı yatıyo genelde 3-4-5-6 değişiyo alıştım ama artık 🙂
motherisbackk gokcesmomy 8 ay 20 günlük benim kızımda saat başı uyanıyor birkaç aydan beri çaresi varsa bana da söyleyin😬
Birberenannesi gokcesmomy bi önerisi yok bunun canım maalesef. Dönem dönem oluyor ve kendiliğinden geçiyor. Benim kızım yarım saatte bir uyanıyordu bi ara kendiliğinden geçti sonra. Atak, diş falan olabilir.
Nisaaabbk BskSrc aynı haftada bebeklerin günü de aynı benimkide uyumuyor ayalrdir saat başı da uyanıyor
Ebrulimomm Kızım tam 15 aylık oldu saat başı uyanıyor 4 e kadar o şekilde uyandı uyudu, 4 tren bu saate kadar da hiç uyumadı tam 2 saattir sallıyorum anca daldı. hiçbir çözüm yolu bulamıyorum benim de sinirlerim çok yıprandı artık napıcam bilmiyorum
BskSrc Nisaaabbk ne zaman düzelecek bunlar, valla ben yaşını geçtikten sonra dr da onay verirse memeyi bile bırakmayı düşünüyorum :(
nebutantana30 gokcesmomy benimki de neredeyse 9 aylık olcak hala böyle gece maması yaptım acaba acıkıyor mu diye ama yok yinede bi çare bulamadım bazende uyuyor
gulsah60 Benimki 6 aylık 1 haftadır aynı sorunu yaşıyoruz normalde düzenliydi ama ne oldu kızıma anlamıyorum