Kızlar iyi geceler, size bir derdimden bahsetmek istiyorum. 😔
Kızım 11 aylık ve doğduğundan beri aşırı hareketli hiç yerinde durmuyor. 8 aylıkken emeklemeye başladı ve asla oturup da 5 dakika oynamıyor sürekli emekliyor sağa sola gidiyor ayağa kalkıyor ve benim kucağıma geliyor. Ağlayarak kucağıma geliyor ve asla kucağımda durmuyor tekrar yere iniyor ve tekrar kucağıma gelmek isteyip ağlıyor, bu döngü sürekli böyle devam ediyor. Biz tayinciyiz ve tatile ailemizin yanına geldik kızlar inanın psikolojim bozuldu burada çünkü kendi düzenimiz burda değil ve kimsenin kucağına gitmiyor kızım sürekli mızmızlanıyor işte herkeste laf söylüyor çok zor vs vs bizim çocuklar böyle değildi sen folik asiti fazla kullanmışsın falan filan. Bakın inanın tuvalete gidemiyorum çünkü çok ağlıyor. Kızlar ben bu durumdan çok korkuyorum hani benim yorulmam ve bebeğimle ilgilenmem asla sorun değil ben onunla her dakika ilgilenirim o benim canımın parçası sadece sorun olan şey bebeğim hakkında geleceğinden endişe ediyorum acaba bir sorun mu var neden bu kadar hareketli diye. Başına gelen bebeği bu kadar hareketli olan var mıydı hem de kız çocuğu. Uyumayan anneler ne olur sesime kulak asın tatile diye geldim kafayı yiyorum burada 😭😭😭😭