tahamerve Kızlar oğlum 10 ay 5 günlük 9 kilo diş çıkarıyor ama kim görse çok zayıflamış bu çocuğu aç bırakıyorsun diyorlar gerçekten psikolojim bozuldu her gece artık yetersiz kaldığımı düşünüyorum oğluma karşı kilo alması için önerin lütfen
Selamben_ tahamerve benim kızımda çok kilo almıyor meme ve mama şeklinde ilerliyoruz.doktor ne diyor kilosuna goturdunuz mü
Baloglum93 tahamerve dış doneminde iştah kapanıyor malesef kilo kaybı olabiliyo ama bu süreç geçtikten sonra toparlicaktir kimseyi kafanıza takmayın
Ecrinlieymenlianne tahamerve kilosu o kadar kafaya takılacak kadar az değil ki. O laf söyleyenler halt yemiş. Benim bebeğim de 9 aylık 7 buçuk kilo. Her bebek bir olmaz ki. İnsan tabiki bebisini Tombis olarak göremeyince üzülüyor. Bende çok üzülüyorum ama elimden geleni yapıyor muyum evet. Allah görüyor yani. Millete de artık lafını verip oturtuyorum
tahamerve Gerçekten psikolojim bozuldu her kayananmlra gittiğimde bu lafı söylüyorlar benim ilk çocuğum kendime kızyorım artık
birbebekbiranne_ tahamerve of benımki 5 aylık 8200kg ve her gördüğünde laf yapıyor cıldırmak üzerim bu saat olmuş sınırımdan uyuyamıyorum mamaya başlamayı bıle düşündüm ve esimlede huzursuz olduk bok gibi hissettiriyor beni annemligimi sorguluyorum cıkdırıcam