mrvyhya Erkvam videoda görmüştüm boynuna kolye tesbih falan ilgi çekici bisyler takmış kadın dikkatini çeksin diye farklı pozisyonlarda emziriyorlar değişik deneyin isterseniz alır belki yani aç mı kaliyr hiç mi almıyor mesela bn ağlıyordu kucağımda gezidirerek emziriyordim almıyordu başkada pek bilgim yok
bhraden Erkvam Merhaba ne yazıkki 2 aydır bebeğim hiç bir şekilde biberon tutmuyor midesi almıyor bazı geceler uykusunda tutuyor bu yüzden de şırınga ile beslemek zorunda kalıyorum maalesef biraz sabır gerektiren bir konu şırıngayla boğazına doğru az az sıktığınızda buna engel olamayacak bir telefondan onu oyalayacak şarkılar açabilirsiniz başka türlüsü olmuyor çünkü Umarım çok uzun sürmez 🫶
befnan Erkvam sakin kalmaya bak acıkınca mecbur emicekler emmiyor diye sakın mama tıkma agzına bizde şuan o evreden geçiyoruz ben hiç bişey vermiyorum acıkınca zaten memeyi arıyor gece uyandıkca memeni ver sonra unutuyolar zaten
Alyahira Erkvam 2 aydır bizdede biberon reddi var mama değiştim olmadı bineron değiştim olmadı gece gündüz kaşıkla beslemeye çalışıyorum ve 5 aylığız acaba biberonu birakırlar mı yani hiç bir zaman artık biberon almazsa diye çok korkuyorum
bhraden mrvyhya Aç kalıyorlar aç kaldıkları içinde aşırı huysuz oluyorlar 5 aylık bebeğin aynı şey başımda 2 aydır hiç bir şekilde tutmuyor şırınga yöntemi ve bebek şarkıları ile besliyorum buna karşı koyamıyor luanlık çok şükür ki şırıngayla da olda normal bir beslenme düzenimiz var anneler psikolojik anlamda bitkin bu aralar ☺️
Erkvam mrvyhya aç kalıyo hiç bir şekilde almıyor gece boyu almadı az önce emzirdim oda zorla yine ama sonunda aldı etrafa bakmaktan mememi istemiyor resmen
Erkvam bhraden inşallah canım kaç gündür piskolojim bozuldu az önce emzirdim etrafa bakmaktan yine ağladı emmedi sonunda emdi anladığım kadarıyla yatmak istemediği için emmiyo yastığa yattığı an diklenmeye çalışıyor
mrvyhya bhraden çok şükür olmuş acaba başka biberon ucu deneseniz tutmaz mi ki Philips avent yada başka
Erkvam bhraden kesinlikle ben normalde şırıngayla veriyordum alıyordu uyku arası veriyordum alıyordu ilkkez böyle oldu ama bu sabah zorlada olsa aldı inşallah daha bırakmaz
omerinannes104_ Erkvam benim bebeğim de 3 aylık bizde de aynı sorun var maalesef 😢 kıpır kıpır hiç durmuyor emzirmek için kucagıma yatırdığım an basıyo çığlığı 😞
havvanur11 Bende aynı durumdayım malesef, uyanıkken asla besleyemiyorum kabul etmiyor ne memeyi ne de biberonu. Uyuduğu zaman yedirmeye çalışıyorum artık ne kadar yerse kâr gözüyle bakıyorum ama çok zor bir süreç yaklaşık 3 haftadır bu şekildeyiz
ceylankaanars Selamlar günlerdir yazılan bir sürü mesajlarınizi okudum hiç usenmeden happy kıds in benimde 3ay 28gunluk bebeğim var sabah aksam doktorlar mi dersiniz internetlermi dersiniz yani bir sueu sürü şey biz 2aya kadar hem meme hem biberon destekli ilerledik daha sonra tam iki ay içinde iken bebeğim biberon retti verdi tabi bu süre geçer diye beklerken süreç uzamaya başladı baktım olmuyor. Kilo kaybı yaşamaya başladık gün geçtikçe bu sürede ben de tukeniyorum hem bebeğim için hem kendim için 3ayimiza vardik yine ayniyiz iki haftadır duzeldik şükür 10cc bile yese buna şükrediyordum su 1haftadir bebeğime şırınga ile beslemeye başladım doktor tavsiyesi almadan yarın doktor yapacam muhtemelen doktor red veeecek ama ben bebegimin guozumun onunde eriyip bitmesine razı olamadım çok dikkatli bir şekilde besleyerek aman diyeyim kilo alimimiz bir haftada 480gr toparlar toparlamaz birakacam belki siz annelere de fikir olur ben bunu gün içerisinde yapıyorum ama günde iki yada üç fazla yapmayaljmki bebek biberonuda bırakmasın şuan şükür 120yiyoruz