Remziyemiran Merhaba kızlar, işe başlamam gerekir ve toplam 12 saat yol ile birlikte bebeğimden ayrı kalcam sizce bebeğimi etkiler mi memeye çok düşkün başka bişey yemiyor 9 aylık 🥹
gencmom_ Remziyemiran 9 aylık çok küçük Ama ihtiyacınız varsa mecbursunuz yapacak hiç bir şey yok bende işe başlıycam 1 yaşında çok bağlı nasıl olcak merak ediyorum
Kukukrll Remziyemiran 12 saat yol dediğiniz ? farklı bi şehirde mi çalışacaksınız ben mi yanlış anladım olayı ?
yorgunmomy Remziyemiran rabbim yardımcın olsun . Bende başlayacaktım aksilik oldu başlayamadım benim bebeğim de 7 aylık . Her şey onun geleceği için yapacak bir şey yok güzel gelecek için bu devirde iki kişinin birden çslılması gerekebiliyor. Lütfen üzülme ❤️
Remziyemiran gencmom_ malesef mecburum hayat şartları 😔 emzirme olayında çok takılıyorum sütümü sağıp mi gitsem diye .
gencmom_ Remziyemiran iş yerinizle konuşsanız ? Hani bi güzellik yapamazlar mı mesela ben girceğim yerle konuştum süt izni veriyorlar
Remziyemiran Kukukrll Diyarbakırin bir ilçesinde yaşıyorum, işe başlayış ,gidiş geliş vs herşeyi ile demek istedim😔