masumbebegim Annem el işi birşeyler yapıp satmak istiyor Instagramda da takipçisi yok Trendyol da varmış satanlar da nasıl olur bu türlü çözemedim
pinar61 masumbebegim kuzenimin eşi Trendyol da çalışıyor kargo işlerinde böyle yapıp falan satmak istedi ama Trendyol çok kesinti yapıyormuş oda integramdn sayfa açarak satmaya başladı.
sksnsnsjs masumbebegim önce şirket hesabı kuruyorsunuz sonra vergi kimliği alıyorsunuz aldığınız vergi kimliği ile satıcı paneline kayıt oluyorsunuz daha sonra sizi trendyoldan arıyorlar satıcı panelinden sözleşmeleri kabul ediyorsunuz Trendyol ücretsiz satış eğitimi veriyor isterseniz yararlanabilirsiniz daha sonra logonuzu entegre ediyorsunuz sayfanıza ürünler yüklüyorsunuz benim satışlarım çok güzeldi ama mecburen bıraktım ve fatura kesmeniz gerekiyor
EsOsAb11 Eşim yapmıştı bir ara ama tutmadı. Bildiğim kadarıyla önce şirket açmanız gerekiyor, sonra satış formu dolduruyorsunuz, trendyol ile iletişim halindesiniz bu sürede sonra onaylanınca mağazanız açılmış oluyor..
masumbebegim EsOsAb11 eli hızlı hemen bitirir ama bende pek anlamam annem hiç anlamaz 😀 gözümde büyüdü resmen 😄
masumbebegim sksnsnsjs teşekkür ederim ben her zaman yanında olamıyorum annemde pek anlamaz böyle şeylerden sağolun cevabınız için ☺️
sksnsnsjs minikbirkalp230_ aslında 1 hafta içinde halledersiniz bunları ama trendyolda tek sıkıntı fatura kesmek ve satışlar için sabırlı olmak eğer düşünceniz varsa youtube dan Trendyol satıcı videoları var onlara hakim olabilirseniz hepsi çok kolay
EsOsAb11 masumbebegim maşallah 😄yapabilirsiniz inşallah bereketli satışlarınız olsun. YouTube video falan vardır bilgilendirici bi bakın