Bsratgyy Kızlar bebeğim 7, buçuk aylık kahvaltıda asla doğru düzgün bişey yemiyor tarhana çorbası hariç çorba içmiyo sizlerde kahvaltı çorba ara öğün tariflerinizi bizlerle paylaşırsanız napıcagını bilemeyen anneler olarak faydanlansak ?
kimbumadam Bsratgyy kapya biber çorbasını sevdi kızım , bal kabağı çorbası da eh işte denemediysen yazıyım canım Dün sebze püresi bugün kereviz yaptım Çok tıkanıyorum bende ya bi an önce çiğnemeye başlasalar da alternatif çok olsa
Minikpankekim Bsratgyy benim bebegim yayla tarhana ve tavuk suyu corbasini cok seviyo. Kahvalti hic arasi yok maalesef. 10 aylik olacagiz ama gun icinde cook az ek gida tuketiyor
Bsratgyy Minikpankekim ah bizde aynı durumdayız yemekten çok memede vakit geçiriyoruz verildiğim ek gıdalarıda yarım saat sonra kusuyo napıcagım hiç bilmiyorum
Minikpankekim Bsratgyy bende hic bilmiyorum karistirarak verdim yemedi ayri ayri vermeye calisuyorum yine yemiyo. Sevdugi seyleri veruyim diorumda neyi sevip sevmiyo anlayamiyorum ki 😏
aslaninannesiiii Canim bende dun “evde ne varsa corbasi” yaptim :) ispanak havuc brokoli patates sarimsak ilik suyu sehriye bizttlattim icinede tam bugday ekmegiinin icinden ufaladim afiyetle bitirdi 🥰🤲