rope arasegeemoms tutmadıı canları sağolsun hepsinin de bi oğlum var 🤲🥰 alttaki anne bugün çok yorulmuş ama aklı hala yapamadıklarında 🤪
denizprenses1912 @“Dogaa”#p29501973 Ayy hayır, dışardan söylemeyi düşünüyorum 😂 aşağıdaki anne Fenerbahçeli🤭
Mysmrtfrt Merveahmettoprak tutmadı uyku düzenimiz bi bozuldu 3-4lere kadar oyun oynamaktan iflahım kurudu😂 alttaki anne şu an bir şeyler yiyor 😅
ssunacicek Mysmrtfrt tutmadı bebiş uyuyo yatmadan balkonda keyif yapıyorum 😀 alttaki anne ömerin son bölümünü youtubedan izliyo 😀😀
berikomoms mesepalamudu16 tutmadı duşumu aldım yatağa girdim bebem çoktan uyudu çok şükür sağlıklı :) alttaki anne bugün çok yorgun temizlik yaptı 😂
ozluzehra mesepalamudu16 tutmadi ayagimda bebis salliyorum 🤣👍🏻 alttaki anne kaynanasiyla ayni evde yasiyor (insallah tutmaz amin) 🤣
nefes-1408 ozluzehra tutmadı 🤲😂 altta ki anne bebişini uyuttu ama kendi sabah pişman olacağını bile bile uyumadı 😂😂 ( bu ben bu arada)
mammyyss gunesinayi0301 tutmadı şükür 😂 3 yaş bebemi çise kaldırdım😂 Alttaki anne de bebegini çise kaldirdi 😂
denizprenses1912 mammyyss Bebekim daha çok minik teyzesiii o yüzden tutmadı 🤭 Alttaki anne kaynanasını hiç sevmez 😂