Merhaba arkadaşlar kızım daha 2 aylıkken kan tahlili yaptik değeri 8.6 çıkmıştı o ara biraz hastaydı soğuk algınlığı sadece bnde salak gibi doktorun verdiği antibiyotigi kullandim 10 gun sonra gel kan ilacı yazicam dedi 3 aylık kan ilacı vericem dedi .10 gun sonra götürdüm doktora randevu bulamadım bnde baska doktora gösterdim içeri girdim anlattım işte böyle böyle oda niye antibiyotik veriyorsun 2 aylık bebeğe sadcee emzir dedi kan değerleri çok düşük dedm bebeklerin zatn düşük olur dedi 4 aylık olunca başlıyoruz vermeye o zamana kadar birşey verme dedi. Bende öyle yaptım. 4 aylık oldu kan damlasi verdiler ferrum veriyorum içiyor ama gunde 4 kere falan kakasini yapıyor yediğini çıkarıyor rengi de kivamida koyu çıkarırken zorlanıyor ama 4 kere yapıyor kabiz değil anlamıyorum bugün vermedim birkaç gün vermiyocem damlayi mi değiştirmem gerekiyor acaba bu devlet hastanelerindeki doktorlar asla ilgilenmiyor ikinci doktor hiç kan tahliline dahi bakmadi ilki de hemen yapıştırdı antibiyotigi uff acil yardm . 3.365 kilo ile dogdu