Melekmirac Kızlar merhabalar oğluma yatırmadan uyku tulumu var iki tane onun birini giydirdim içinde kisa kol zıbın var ve burası 4 derece gece çok daha soğuk oluyo ve grip oldu bugün şimdi üstüne bişey ortsem.ustunde bişey tutmuyo napsam genede ortsem terlermi üstünü ortsem iyimi olur kötümü bu arada uyku tulumu 1 togla 1 buçuk tog arası.
Bayancorek Melekmirac oda sıcaklığı önemli. Mesela şuan bebeğim uyuyor uyku tulumu 1.5 tog içinde uzun kollu zıbın var sadece odası 23 derece. Üstünü örtersem terliyor, mantığı örtmemek zaten mesela derece daha düşükse bir de altına pijama giydirmek lazım.
Bayancorek inciliduygu üstünü örtmek istemediğim için direk tulum giydiriyorum sere serpe mis gibi uyusun dolanmasın bir şey diye 🌸🙈
aslansmoms Oda 22-23 derece 1 tog tulum giydiriyorum içinde sadece ipli atlet var. Ne terliyor ne üşüyor miss gibi. Önemli olan oda sıcaklığı. 22 derecenin altındaysa 1,5 tog yeterli olur ama 22 üstüyse 1 tog yetiyor.
aslanasilannesi Bizim ev de 19/23 arası değişiyor 2.5 tog giydiriyorum uzun kollu zıbın üstüne ince bir tulum ve tog ne üşüyor ne terliyor yorgan görevi görüyor. Alt tarafı bol sadece kollarını giydiriyorum. Tulum gibi olsa terleyebilirdi belki
Melekmirac Yani dün anneme geldim kızlar ve oğlum dereceyi eline geçirip derece kullanilmicak hale geldiği ve benimde henüz derece alamamış olmamdan dolayı nelt bı ısı derecesi söyleyemiyorum maalesef ama şöyle kombi 57 derecede tahmini oda sıcaklığı 22 derece23 derece filan yani aşırı aşırı bı sıcaklık yok çünkü annemin salonu büyük ve çatı katında ön cephede cam yok ve aşırı rüzgar aliyo genede örttüm üstünü daha yeni grip oluyo bide 😔😔