MerveKantekin23 aliks kontrollü gitmen gerek canım sınır sayılabilir üzerini çıkar bebişin biraz odağı havalandır umarım düşer hemencecik düşmezsse fitil varsa at derim
tubasd aliks kalın giydirmis olabilirmisiniz onu takip edin bebek çok küçük tekrar çıkarsa doktora gidin mutlaka geçmiş olsun
Matmazzel1 aliks sürekli takip et 38.3 e kadar fln kontrollü düşürmeye çalış 38 buçuk olursa calpol ver bir cay kaşığı
Matmazzel1 Matmazzel1 29 günlükmüs calpol ver dedim ama yanlış yönlendirmiş olmayım 1 aylık bebeğe veriliyor mu bilmiyorum
aliks Matmazzel1 neresinden ölçersem daha doğru sonuç verir çok panik oldum bir olcuyorum bı yeri 36 bı yeri 37.0 ilk çocuğum çok panik oldum korkuyorum
aliks tubasd yani aslında hem giyinikti hem emzirdim o an vücudunu ölçtüm yani sicak olduğu bir andı duştan sonra 37.0 36 arası ölçüm hep
Matmazzel1 aliks Korkma 37 yüksek bir ateş değil benimde ilk bebek geçen hafta influenza geçirdik dirençli atesti birde seni çok iyi anlıyorum 🥺 Ateş ölçerin temassız mi Kulak içi mi en doğru sonucu kulak içi veriyor
Matmazzel1 aliks ortam ısısından kaynaklı olabilir soyununca düştüyse sıkıntı yoktur ama yükselmeye devam ederse doktora git bence
kullanici0110 aliks koltukaltı ateşölçeri bulundurun elinizde en sağlıklısı ya da kulaktan ölçeri. Ateşi de tekrar 37.4 ü geçerse doktora götürün ilk 3 ay ateş önemli evde takip edeceğiniz aylarda değil.