seymaocak Bana lütfen sütümü nasıl çoğaltabilirim deneyip gerçekten memnun kaldığınız şeyler söyler misiniz? Sütüm var ama bazen yetmiyor gibi hissediyorum
Elistos1 seymaocak sabah akşam elektrikli pompa ile sağım yapın solgar b12 ve milkin kullanıyorum memnunum ayrıca dut kurusu kaynatıp için ve iki üç tane minik kesilen zencefili kaynatın sonra içine çay kaşığı bal ve pekmez koyup için ben şimdi buzluğa bile atıyorum inşallah sizinde olur sütünüz ama sağımı mutlaka yapın en çok etki eden o
Alpereninannesi_ Bir çay bardağı soğuk su 1 yemek kaşığı un Yarım çay bardağı pekmez Puding kıvamına gelene kdar karıştır ye💞
alyahifa seymaocak canım benimde öyle bazen akıyo sütüm bazen sıksam zor geliyor . Sanırım yorgunluk uyku yediğin yemek etkiliyor . Pozitif düşün . Bide akşam saatleri az olurmuş süt doktor öyle söylemişti
Bebislerhakkinda Kesinlikle uyku yani sadece şu ic ve uyu direk oluyor ya tabi kalitesinin artmadı için bol protein ve yeşillik, hurma ,ceviz ,her gun yumurta
c8i8g8d8e8m E bebekte süt artırıcı icecekler var meyve suyu gibi onlardan al cam siselerde olanlardan cok güzel süt yapıyor bulgur pilavı kimyon cayı dut cayı kısacası bol bol sıvı tuket pozitif düsün fırsat bulabilirsem uyuu
Berydeniz Kesinlkle uykuu ben su bile 1 litre bile ancak icerim belki icmem ama uykusuz olunca süt olmuyor. Sabah uyandgimda dolu aksam sifir o yüzden bebegim doymaz uyumaz bende aksamlari buzluga attigim sütü veriyorum doluyken saydığım
Ecrinlieymenlianne Bestlak damla deneyin mutlaka. İlk şişe de pek fark yok ama 2. Ye başladığın anda faydasını görüyorsun. Tahin helvası da güzel süt yapar. Hoşaf süper bisey. Ve en önemlisi uyku. Uyku yoksa sütte yok. Vücut yorgun olunca yeteri kadar süt üretmiyor.