Glsmsvc Merhaba kızlar Çocuğum olduktan sonra ev işlerine yetişmem oldukça zorlaştı. Robot süpürge almak istiyorum ama Kimisi bir işe yaramadığını, gırgırdan bir fark olmadığını söylüyor. Kullananlar varsa yorum alabilir miyim? Robot süpürge evi güzel temizliyor mu?
Bayancorek Glsmsvc bence markadan dolayı olabilir bir de genelde almayanların ortaya attığı bir laf gibi geliyor çünkü 2 senedir kullanıyorum elim ayağım oldu. Oğlum uyuyunca ya dinleniyorum yada yatıp uyuyorum uyandığımda süpürüp silmiş oluyor. Ne büyük nimet ❤️ Şarjlı süpürgem de var ama onun yine bana işi düşüyor, robot candır 🌸
EcreElvan Glsmsvc harika bir şey kesinlikle almalısın gırgırdan farkı yok diyen de ne bileyim kullanmamış olabilir mi acaba ? Roborock kullanıyorum ben çok memnunum.
plnymn Glsmsvc kullanıyorum gayet memnunum. Koltukların dolapların altı gibi zor gelen yerlerde özellikle çok işe yarıyor ve zamandan büyük tasarruf o süpürüp siliyor ben o sırada başka işimi yapıyorum. Daha önce xiaomi kullandım sonra onu anneme verdim tefal aldım bence tefal çok daha iyi
Karakuzummm plnymn benimde tefal canım o silme yaparken halının üstünüde siliyor mu yoksa halıyı kaldırmalı mıyım
Cerenoymk35 Glsmsvc Benim katyam bir taneee🫶🏼 Bence imkanınız varsa asla düşünmeyin derim. İstediğiniz yere yönlendirip yaptırıyorsunuz. Ben haftada 1 normal süpürge ile geri kalan tüm günler de Katya ile işimi hallediyorum. Benim ulaşamadığım yerleri görüyor. Hele birde benim ki gibi çöp hazneli olup da kendi çöpünü kendi boşaltıyorda misss😍 Akıllı kızım benim yerleri siliyor temizliyor çok akıllı ablası 😂
Cady Ben hamileyken aldık biz. Güzel temizliyor Normal supurgemle de supuruyorum robot ile aynı şekilde toz çıkıyor. en azindan bebeğim buyuyene kadar idare etsin yeter diyorum. Çok pratik şu kargasada bı de ev supurdugumu düşünemiyorum bozulsa kirilsa yine alırım.esim bile iyiki almışız diyor dizede tavsiye ederim
Aybarskeriminannesi Glsmsvc bencede gayet güzel temizliyor bende bebeğimden dolayı hiç bir iş yapamıyordum eşime aldırdım öncesinde hiç istemiyordu eşim almayı aldıktan sonra keşke önce alsaydık dedi 😊 misafir falan geleceği zaman ben mutfakta iş yaparken o da salonu diğer odaları süpürüyor . O diyenlere kulak asmayın derim
sezer2022 Glsmsvc kim gırgır diyormuş çok merak ettim 😳😳 evime aldığım en iyi kolaylık o,, efor sarfetmiyorsun tüm evi temizliyor,, normal makineyi 2 ayda bi açıyorum dip köşe için o kadar (bu arada bebeğim 16 aylık, artık kendi açıyor kovalıyor 🤣🤣
kuzey-21 Glsmsvc annem aldı. Hem siliyor hem süpürüyor çok güzel. Yerde asla toz yok. Heryer tertemiz. Nasıl gırgır gibiymiş anlamadım. Onların aldığı belki iyi marka değildir bilemiyorum ama annemin süpürgesi çok iyi. Markasını bilmiyorum ama
asimesila Glsmsvc çok güzel yapıyor hemde hafta bir ben süpürge acıyorum diğer günler hep robotu mis gibi valla silme işine çok iyi model den dolayı olabilir sanırım
plnymn Glsmsvc modele göre değişiyor olabilir belki ama xiaomi mop 2 pro vardı bende öncesinde, tefal ona göre daha hızlı ve daha sessiz
sevdazekiidriskagan Glsmsvc 3 yıllık evliyim 3 yıldır ev supurmedim her yeri çok güzel alıyor çalıştığım dönemde çok rahat ediyordum ama doğumdan sonra daha da rahat ettim. Çünkü ev süpürmek gerçekten çok vakit alan birşey birde süpürge sesi çocuğu uyandıracak diye çocuğun uynamasini beklemek bu sefer çocuk durcak mi durmayacakmi birde sürekli misafir geliyor bebeğimi görmek için geceden her yeri süpürüyor sabah ev tertemiz güne basloyorim. Benim süpürge xiomia silme özelliği ile mükemmel
Glsmsvc sevdazekiidriskagan Robot süpürge almayı düşünüyordum fakat kararsızdım bu yorumlardan sonra kesinlikle alacağım. Sizinki xiaominin hangi modeli acaba? Birde çekiş gücü şarj süresi vs. memnun musunuz?
sevdazekiidriskagan Glsmsvc xiomia ilk cikanlarindan annem ile ablam son çıkanlardan aldı benim aldogim zamanda bı tek bu vardı seçenekleri yoktu ama ben çok memmunum insternette tüm parçaları da var mop özelliği de var siliyor süpürüyor daha ne yapsın