gct kizim 2bucuk yasinda kaka problemi yasiyoruz yapmiyor yapmak istemiyor bugn az önce kakasini yapti ve kan vardi neden olabilir yarin doktoruna ariyacagim :/ yasayanlar bilgisi olanlar varmi?
Bebeginibekkleyenn gct kızımın vücudun da kızamıklar olmuştu doktorda kaksinda kan varmiydi diye sormuştu alerji olabilir demişti Farklı bişey yedi mi acaba
gct Bebeginibekkleyenn aslinda beslenmede degisiklik hic olmadi ve vücudun hic kirmiizilik yok aksm aksam cok huzursuzlandim
gct Bebeginibekkleyenn insallah 2 bucuk aydir kaka problemi yasiyoruz kaka yapmamak icin direniyor neden böyle oldu hic anlamis degilim beslenmesinde veya genel olarak hic bi degisiklik olmadi günde 2-3 kere kaka yapan kizim simdi 3 günde bir yapiyor bugn aksam yaptigi kakada kan vardi internetden hic bakmak dahi istemiyorum suanki huzursuzlugum zaten yetiyor birde oradan sacma bilgileri okuyup dahada kafayi siyirmak istemiyorum bian önce sabah olsada doktorunu arasam diye icim icime sigmiyor 😢
gct ferhanferi yapmamak icin direniyor kakasi geldinde agliyor yapmak istemiyor korkuyom diyor 2 bucuk aydir kakasi yumusak olsun diye ilac veriyorum toz seklinde ona ragmen agliyor tutuyor artik su gectimiz 2-3 ay ömrümden 10 yil aldi diyebilirim bende iyi degilim onu öyle görmek yardim edememek yipratiyor 😢