yirmiikikasim23 Kizlar benim bebegim 2 aylik ve sesi sevmiyo herkes bana sesli ortama alistir diyo ama bu cocuk dedigim gibi sevmiyo. Sizin dusunceleriniz nedir bir bebek seslin ortamami alismali sessiz ortamami ?
Filizertosun yirmiikikasim23 Sesliye alışmalı ama nasıl alıştırcaksın ki uyanan bebek uyanır yani bence genetik değiştiremezsin huyunu benim ki küçükken den beri sesden uyanmaz şimdi biraz büyüdü 15 aylık çok ani ses olursa uyanıyor bence çocuğun kendinden gelen bi durum alıştırmak çok mümkün değil gibi
Rumeysaden yirmiikikasim23 Bence bunun alsitirmayla alakası yok ben ilk günler hep TV ses açmıştım büyüdükçe sesten uyanmaya başladı ama bence mantıken sessiz olmalı çünkü biz nasıl sesten rahatsız olup uyuyamiyorsak bebekleride öyle düşünmeliyiz ama büyüdükçe zaten derinleşiyor uykular sesi daha az duyuyorlar
BENOYLEUYGUNGORDUMM yirmiikikasim23 6 aylık oldu çıt sesine hala uyanır bebeğim uyuduğu zaman herkes odasına dağılır evde çıt çıkmaz. Bana da öyle diyorlardı. Bende ne yapayım eve milletimi toplayım ses olsun diye diyodum. Sonuçta kalabalık değil çekirdek ailem. Öyle alıştı yapacak birşey yok
yirmiikikasim23 Filizertosun Rumeysaden BENOYLEUYGUNGORDUMM superkahramanbiranne Butun anneler ayni dusunce de sanirim bende genelde boyle dusunuyorum tesekkur ederim ❤️
benoyleuygungordum___ BENOYLEUYGUNGORDUMM ay aynılarını bana da diyorlardı ya diyordum halay mi çekeyim napim diyorum 😂😂
superkahramanbiranne yirmiikikasim23 bak eğer uyku aşırı geldiyse mevlüt gibi düğün gibi ya da gündüz oturmasındaysak ağlsr önce sonra emer sonra ayağıma yatırırım etrafı izleye izleye uyur. ya da kucağımdaysa yine etrafı izlerken dalar. AMMMA evdeysek sessiz ortamdaysa çıt sesini bırak yanından kalkınca uyanır. gürültülü ortamda da sessizlik oldu mu açar gözünü. sen kulak tıka insanlara boşverr
Mom_babyy yirmiikikasim23 1 yaşına girecek ve hala tek bir sese bile uyanır sese alışması için herşeyi yaptım ve asla kabul etmedi hala ninniyle uyuyoruz 😂
Minnakordek yirmiikikasim23 kendi rutininizde devam edin üç beş misafir öyle istedi diye alıştıra ak halimiz yok ki zaten çok küçük zamanla gürültünün alasını yapar hiç merak etme o konuşanlara da alıştı işte süs dersiniz çok değil 6 7 aylık
Sinem61 yirmiikikasim23 alışmayan bebek alismiyor insanlari takmayın. Ben kizim eve geldiği ilk günden itibaren sesli ortamda yatırdım herkes alissin dedigi icin . İki aylik oldu algıları açıldı uyumamaya başladı. Ne yaptıysam uyutamadim başta sesten olduğunu da anlamadım. Odasina götürüp yatirdigimda uyuyordu ama sesli ortamda asla. Aylarca bunun mücadelesini verdim ama birak sesli ortami çıt sesine uyaniyordu. Büyüyünce kendiliğinden düzeldi şükür simdi 16 aylık