2baby1mommyy Şöylee sürükleyici,azicik dramli falan dizi önerisi olan var miii? Ya da şunu kesin izlemelisiniz diyeceğiniz.
slkmsncemile 2baby1mommyy düşündürücü olarak yaratılan var en iyi Türk yapımı bence 🤣 onun dışında aklıma gelmiyor valla
delirmeceler 2baby1mommyy kore dizisi izliyorum ben sadece welcome samdal ri güldürdü ağlattı minnoş bir diziydi
2baby1mommyy slkmsncemile Çocukların uykulari düzene girince dizi keyfine daha yeni basladim. Şu mu bu mu derken izleyemeden sızıp kalıyorum 😂
Neslimmmmm delirmeceler en sevdiğim☺️bi sürü kore dizisi izlemişimdir hala devam ediyorum,dediğiniz diziyide izliyorum onunla beraber bi kaç tane daha😄
theblackvirgo Ebn sadece kore dizileri izliyorum gerçekten içerikleri harika çok nadir arada eşimle yabancı film izleriz aksiyon falan ama benim hergunum dizilerimi izlemekle geçiyor
slkmsncemile 2baby1mommyy hahaha 😀 uyku düzeni olmadanda çok izledik biz ama o dönem çerezlik izlerdik, uyku düzeni varsa akıl yoran şeyleri izlerdik. Şimdi yeni doğurdum düzensiz uykularla yine çerezlik izliyoruz 🤣
2baby1mommyy pasaklisinkukuli Hahaha 😂 Çağatay’in Terzi dizisini izlemistim o sahnelerden sonra Kubra’daki halleri hiç gecmedi bana 😂😂
pasaklisinkukuli 2baby1mommyy bence öağatay hiç olmamış o role terzi yine bi nebze iyidi ama salih bademci efsane oynuyor adan
Sadece_nil 2baby1mommyy beni kandiramazsin dizisini öneririm. Mini dizi 8 bölüm. Gizemli baya sürükleyici 😊
2baby1mommyy slkmsncemile Benim eşim olmadığı için cocuklar uyuyunca ben de hopp yatağa dizi falan hak getire. Bugunlere kolay gelmedim tek başıma hem de😂