melissk merhaba arkadaşlar özel aşıları yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı, özel aşılar hakkında düşünceniz nedir ? Eğer yaptırdıysanız fiyatları ne kadar biliyor musunuz?
aytas melissk ben 3ve 5. Ayda rotavirüs ve menenjit aşılarını yaptırdım 5540 tl verdim her iki dozada ayrı ayrı
Artemiss_ melissk 2şer doz menenjit 2 doz rotavirüs aşısı yaptırdık son dozları haftaya yaptırcaz. Fiyat listesini attım ama yaklaşık bin tl falan oluyor
berfn melissk rota ve menenjitin 2. dozuni yaptirdk ama suan fiyat verseyde dogru olmz cnku zaman gelmis en son menenjit asilari 1700 kusurdu
mskb melissk ben bugün rota aşısını yaptırdım 1750₺ydi… aşılarının hepsini de yaptırıcam bir bilim insanı olarak da aşı karşıtı cehaletin yorumlarını okuyup sinirimi bozmak istemiyorum… :)
yirmiikikasim23 mskb valla benim sinirimi cehalet degil fiyatlar bozuyo😁 isin sakasi devlet nasil karsilamaz aklim almiyo fiyatlara bak ya
yenianne01 yirmiikikasim23 menenjiti karşılıyacakmış devlet sanırsam doktor arkadaşım diyor çok fazla göç olduğu için girecek diyor doktorlar kendi arasındada konuşuyormuş…Roto aşısıda diyor arkadaşım Yakalandığı anda bakımında düzenli ve dikkat edersen yemesine içmesine hemen atlatır diyor ama menenjitin çağresi yok kesin olunmalı diyor
yenianne01 melissk rotada yaptırdım canım fiyatını hatırlamıyorum eşim ödedi …Menenjitinde iki iğne şeklinde ilk dozunu vurdurduk 3000 6 aylıkken olduk şimdi 8 aylık tek iğne 2 .ci dozumuz var ….Aşıkadar önemli bişey olduğunu düşünmüyorum aşı karşıtlığını anlyamadım…Ozaman doktorada gitmesinler ilaçta kullanmasınlar Ateşi yükselince nasıl şurup verince düşüyorsa Hastalağı yakalandığındada Allah korusun aşısı koruycak Allahın izniyle
fizikcianne melissk bende yaptırmayı düşünüyorum. Suan 2 ay 6 günlüğüz. 3. Ayında ve 5. Ayında rotayı yaptırıcam. Menenjiti de doktorla planlıcam
Kubraengin 3.ayda 3.000 TL ye yaptırdık 5.aydada 4.500 tl ye yaptırdık çok pahalı keşke devlet karşılasaydı imkanı olmayan aileler nasıl yaptırıcak
Mavi26 melissk hepsini yaptırdık rotavirüs ve menenjit fiyat hatırlamıyorum Ama 7. Ayda nimenrix var oda özel doktorumuz önerdi onuda yaptırıyoruz fiyat hatırlamıyorum ama baya tuttu bizim ikizlerim vqr hersey 2 x bizde