Garfield Elmaliseker bizim buradakinde hep küçük var çok tercih edilmiyor demekki büyüğü getirmiyorlar
mraslan Sma kullanıyordum. 2 numaraya geçince burada oturduğumuz yerde dün aksam eşim bulamadığı için hipp combiotic almış 2 gündür onu demiyorum bakalım nasıl olacak. Pazartesi tarttıracağım 1 aylık sma da ne kadar kilo almış belli olacak ☺️
mraslan Efe34 Bebekten bebeğe mamalar değişiyor. Bir arkadaşım kullanıyor oğluna o da aşırı kilo alıyor hipp ile 😌 Tamamen bünye meselesi
ilkasider_26 Kereminannesi2019 bende mama+meme gidiyorum da günde kaç kez mama veriyorsunuz acaba tam bilemiyorum hala 3aylık olduk bugun
Kereminannesi2019 ilkasider_26 bugünlere bebeğim çok huysuz ve emmiyor doğru dürüst ne beni ne mamayı kabul etmiyor . Uykudan uyanınca hemen veriyorum anca öyle . 3 aylıkken felan günde 3 en fazla 4 defa veriyordum . Genelde 90 cc yani 3 ölçek veriyordum her seferinde . 2 aylıkken de 60 cc veriyordum
mraslan Efe34 Valla deneyip göreceğim canım ilk sma kullanıyordum yarın belli olacak 1 ayda ne kadar kilo aldırmış hipp 1 haftada ne kadar aldıracak belli olur
Gnslll Ben 4. Aydan berı sımılac kullanıyorum bebegım hala gecelerı tuketıyor ve kılosu hep òndeydı tavsıye ederım suan 10,5 aylık 13 kılo 😊